Alla inlägg den 4 juli 2018

Av Karsten - 4 juli 2018 20:18

Jag tror Sverige är räddningslöst förlorat, de kriminella invandrargängen kommer bara att stärka sina positioner och eliminera varandra tills de starkaste kvarstår. Detta kommer att ske till priset av oskyldiga svenskars liv då det bara är en tidsfråga innan någon mamma med barnvagn kommer i vägen för kulorna.

Under tiden kommer dvärgen Johansson eller hans borgerliga motsvarighet att fortsätta mata allmänheten med sina försäkringar om att man gör allt för att stävja gängkriminaliteten och dödsskjutningarna. Det är bara att inse svenskarna är så bortkollrade och dumma att de röstat fram de sämsta och mest inkompetenta att styra detta land. Jag tror inte riktigt majoriteten av svenskarna fattar vad som håller på att hända i massinvandringens spår. 


De lever sina små inskränkta liv och njuter av "Allsång på Skansen" och "Melodifestivalen" och all annan skit som TV:n mata dem med för att de inte ska tänka på verkligheten. De har slutat tänka själv och fundera över varför saker och ting är som de är. De tror att vi i humanismens och empatins namn måste ta emot hundratusentals muslimska unga män som "flyr från krig och ofärd". De accepterar att 9 000 unga afghaner får stanna trots att de saknar asylskäl och skyddsbehov. Nu gapas det om att ytterligare 4 000 ska få stanna och svensken lär låta det ske. Att ytterligare flera hundratusen anhöriga invandrar är de flesta svenskar helt omedvetna om, många tycker säker att det är ju klart att dessa "skäggiga barn" ska få hit sina föräldrar. 


Den 9 september har svensken chansen att kasta ut dessa falska narrar ur riksdagen som under årtionden lurat dem att med sina skattepengar finansiera en lyxtillvaro för unga muslimska män istället för att skicka pengarna till flyktingläger i Mellanöstern där de kunde hjälpa riktiga barn och kvinnor. Men det verkar som svensken vill bli lurad, han vill bli blåst av sina makthavare. Detta nya frälse som står över alla dödligas lagar och regler. Han vill se sitt land islamiseras, han vill utsättas fört ett av världens största demografiska experiment där ursprungsbefolkningen byts ut mot dysfunktionella individer från tredje världen.

Av Karsten - 4 juli 2018 14:05

Hur kan det komma sig att Gudrun Schyman får så oproportionerligt stor uppmärksamhet i Almedalen medan Gustav Kasselstrand förbigås med tystnad? Gudrun Schyman har suttit i riksdagen för Vänsterpartiet men har inte suttit där på många år, idag företräder hon ett litet extremt parti "Feministiskt initiativ" ett parti som procentmässigt inte har större stöd än "Alternativ för Sverige" som företräds av Gustav Kasselstrand som tidigare var ordförande för SDU, SD:s ungdomsförbund som uteslöts kollektivt av SD-toppen.


AfS har minst lika stor medialt intresse som F! som ju mest kommer med helt orealistiska politiska utspel som de alltid saknar ekonomisk finansiering för. AfS har ett väl genomarbetat partiprogram som inte innehåller punkter som gratis resor på allmänna kommunikationer och liknade. Är det att Gudrun Schyman har ett större medialt intresse på grund av all den galenskap hon vräker ur sig? Har det gått så långt att politiska pajaskonster belönas med medial uppmärksamhet, medan seriösa partier som AfS förbigås med tystnad av media? 


Jag har följt Almedalen cirkusen sedan den började och har noterat att Gudrun Schyman varit inbjuden till åtskilliga debatter där hon stort sett bara vräkt ur sig en massa svammel. Gudrun Schyman är en föredetting som desperat klamrar sig fast vid politiken och försöker få utrymme i media. Med tanke på att F! har lite över 2 procent av väljarstödet så är det ett rent fjäskande från medias och opinionsinstitutens sida att redovisa partiet. AfS ligger enligt Yougov straxt under 2 procent. Hade AfS behandlats med samma silkesvantar som F! så hade de alldeles säkert legat över 2 procent.

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Juli 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards