Direktlänk till inlägg 27 juli 2018

Att utnyttja ett folks svaghet

Av Karsten - 27 juli 2018 13:27

Att som den svenska makteliten utnyttja de svagheter och särdrag som utmärker svensken är vedervärdigt och under all anständighet. Jag tänker närmast på svenskens konflikträdsla och den närmast sjukliga auktoritetsvördnad han lider av. Till detta har man lagt senare tiders feminisering av den svenske mannen. Jämfört med män från Mellanöstern framstår svensken som en menlös tönt som inte vågar käfta emot. Feminismen har fått så mycket draghjälp av media och politiker att de totalt sugit potensen ur den svenske mannen.


Allt detta har makteliten skickligt utnyttjat när man infört det mångkulturella samhället, genom att tabubelägga all diskussion och eventuell kritik av mångkulturen har man skrämt svensken till tystnad. Hans konflikträdsla har gjort att han ogärna tar upp invandring och mångkultur till diskussion då han vet att om han har avvikande åsikter så kommer hans motståndare att utnyttja de anklagelser om främlingsfientlighet och rasism som makteliten gett dem friheten att använda på det mest oanständiga och försåtliga sätt. 


Makt- och medieelit har aldrig klart definierat vad rasism innebär utan använt detta som ett skällsord när man saknat motargument och velat tysta debatten. De flesta svenskar är innerst inne godhjärtade människor och en produkt av det gamla svenska bondesamhället där sammanhållning och hjälpsamhet var en dygd. Detta har inte minst märkts vid de senaste veckornas skogsbränder då massor av frivilliga ställt upp och hjälpt dem som varit tvungna att evakuera sina byar, samt hjälpt till vid släckningsarbetet. 


Den är denna inneboende godhet man utnyttjat för genomdrivandet av massinvandringen och folkutbytet, genom att gång på gång banka in i folks medvetande att alla som kommer är flyktingar undan krig och elände. Detta för att väcka svenskens sinne för hjälpsamhet och godhet. Det har senare visat sig att makt- och medieeliten ljugit då majoriteten av de som kommit var unga män utan flyktingstatus som kom av enbart ekonomiska och materiella skäl. Man var till och med så fräck att man införde "synnerliga humanitära skäl" som ett undantag från FN:s kriterier på vad en flykting är. Allt för att lura svensken och utföra ett befolkningsexperiment som ingen svensk innerst inne önskade sig. De enda som okritiskt varit för massinvandringen är vänstern och extremliberalerna. 


Alla som vågat kritisera makten och media för den taktik man använt för att pådyvla svensken det mångkulturella samhället har smutskastats och i vissa fall terroriserats av extremvänstern. Man har brutit mot alla regler som man kan förvänta sig av ett civiliserat samhälle som kallar sig demokratiskt. Det hela har skett i en anda av maktfullkomlighet och medborgarförakt. Det var först när man gick för långt i sin totalt ansvarslösa asyl- och flyktingpolitik och LO-medlemmar protesterade genom att gå över till SD som man inom socialdemokratin vaknade och insåg att man gått för långt. Då tvärvänder man över en natt och plötsligt säger makten själv det som var tabu att säga dagen innan. Maktetablissemanget avslöjar sin totala skrupelfrihet och brist på moral. 


Det säger sig själv att även det mest naiva och godtrogna folk till sist tappar tilliten till ett politiskt etablissemang som så kapitalt misslyckats med att ro iland det man kallar "det mångkulturella samhället". Tanken var att olika kulturer skulle integreras i varandra och bilda ett harmoniskt samhälle där kulturerna berikade varandra. I stället fick man ett splittrat samhälle där de olika etniska grupperna byggde upp parallellsamhällen helt isolerade från det svenska samhället. Som om inte det var nog så bildade grupper av unga invandrarmän kriminella grupperingar som med hot och våld styrde i förorternas parallellsamhällen. De sålde narkotika öppet och ägnade sig åt rån och beskydd. De började bekämpa varandra med skjutvapen totalt likgiltiga för om omgivningen kom till skada. Detta var något som Sverige var helt oförberett på och saknade resurser för att bekämpa. 


Man kan med gott samvete säga att det politiska maktetablissemanget tog sig vatten över huvudet när de tillät Sverige att ta emot fler migranter per capita än något annat europeiskt land. Bara detta att man trots tidiga varningar tillät den folkvandring som skedde hösten 2015 och väntade in i det sista med att stänga gränserna. Detta för att ett litet obskyrt parti som MP hotade lämna regeringen och utlysa en regeringskris om de inte fick igenom sin naiva okontrollerade invandring. MP utnyttjade Löfvens omättliga makthunger och vilja att styra Sverige och struntade helt i följderna. Sommaren 2016 fick svenskarna uppleva följderna av denna politik i form av en formlig explosion av gruppvåldtäkter och sexuella trakasserier riktade mot företrädesvis svenska kvinnor.


Allt detta kunde ske för att svensken av tradition inte vågar sätta ner foten och säga nu är det nog vi tolererar inte denna politik. Konflikträdslan och vördnaden för auktoriteter hindrade folk från att öppet protestera, istället förde media fram den lilla extrema grupp som vill ha öppna gränser och okontrollerad invandring och fick det att framstå som om dessa representerade hela svenska folket. Jag tror inget annat folk har blivit så förödmjukade och hunsade av sina makthavare som det svenska. På det mest smutsiga sätt har man utnyttjat svenskens svagheter, något som makteliten alltid varit medvetna om. Som makthavare gör man alltid en analys av hur ett folk tänker och tycker. Den svenska socialdemokratin har inte skilt sig mycket från de tyska nationalsocialisterna i konsten att dupera och utnyttja folkets svagheter och inneboende nationalkaraktär. 

  

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Karsten - 30 augusti 2022 00:00

Mycket skit som händer i vårt förr så trygga samhälle. Har mest hängt på Twitter de senaste åren. Det jag gillar med bloggen är att man kan ta ut svängarna lite mer här samt att censuren inte är lika hård som på Twitter. Det är egentligen för djävlig...

Av Karsten - 6 maj 2022 02:14

Vad som präglar vår tidsålder är ytlighet. Det finns inget djup i tillvaron, de flesta människor ägnar sig åt flärd och flams, förutom de stackare som ägnar all sin tid åt att få ihop till livets nödtorft och det är rätt många idag. Var tog andlighet...

Av Karsten - 2 maj 2022 19:21

Britterna berömmer sig över att de segrade över de hemska nazisterna som utförde de mest diaboliska exeriment på levade människor i sina läger. Sedan visar det sig att dessa britter eller engelsmän inte är ett dugg bättre själva. 1957 skickade den ...

Av Karsten - 30 mars 2022 22:54

Att tro att Putin bara är ännu en i raden av galna envåldshärskare är att göra det enkelt för sig. Visst har han drag av galen diktator över sig, men han är nog slugare än så. Vladimir Putins bakgrund i KGB som kontraspion har satt sin prägel på hono...

Av Karsten - 30 mars 2022 19:49


Den flygplansformation bestående av två Su-24 Fencer eskorterade av två Su-27 Flanker påstås nu ha varit utrustade med kärnvapen. Attackplanet Su-24 Fencer är utrustat med 8 yttre bommar och saknar inre bombrum, så det måste vara dessa 2 plan som bur...

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Juli 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards