Alla inlägg den 1 februari 2018

Av Karsten - 1 februari 2018 18:35

Jag tror inte att Anders Torngren som nytillträdd rikspolischef kan återupprätta den svenska polisens skamfilade rykte. Det har gått för långt redan, man har sänkt intagningskraven på blivande poliser långt under en acceptabel nivå. Vi har idag fått en samling skjutglada busar till poliser som vet att vilka misstag de än begår så friar rättssystemet dem. Polisen har militariserats i en allt för hög grad, idag är vi långt från den artige konstapeln som gjorde honnör mot sin skärmmössa och alltid uppträdde korrekt mot allmänheten. Vi har istället hjälmförsedda maskerade svartklädda män med tunga automatvapen som för tankarna till någon sydamerikansk militärdiktatur. Idag ser vi inga poliser på gator och torg på sin höjd en polisbil som kör förbi på gatan och som totalt skiter i cyklisterna som använder trottoaren som cykelbana eller fylleristen som urinerar mot en husvägg. 


Det fordras är en total revidering av polisens uppgifter och organisation, småorterna måste få tillbaka sina poliser. Lönerna måste höjas och kraven på fysisk status och intellektuell kapacitet vid antagningen till polishögskolorna måste höjas. Vi kan inte har försoffade halvidioter till poliser om det inte är så att politikerna har en hemlig agenda som går ut på att de kriminella invandrargängen ska ta över Sverige. Återinför uniformstvånget med korrekt polisuniform och låt polisen fotpatrullera våra städers centrum. Bara åsynen av en polis har en lugnade inverkan på buset. Idag vet ju kräken ute i Rosengård att polisen inte kommer annat än vid full insats och då är det en sorts halvmilitärer som rycker in enligt samma mönster som SWAT i USA. Bara detta att man vågar ge sig på att spränga polisstationer visar hur långt den negativa utvecklingen gått. 


Från politiskt håll håller det inte att bara snacka en massa fina högtravande fraser om "totalt oacceptabelt och ett angrepp på det demokratiska Sverige" dessa fraser har vi hört till leda men inget har hänt. Jag misstänker att utvecklingen har gått politikerna ur händerna, de vet kort och gott inte vad de ska göra. Byta ut en totalt oduglig statstjänsteman som varit rikspolischef och tro att allt ska bli bättre är ganska naivt. Det är dags att ta i med krafttag och sluta dalta med dessa tonårsslynglar som ränner runt med skottsäker väst och en AK-47:a och leker krig. Bura in dem, internera dem på obestämd tid i specialfängelser oavsett ålder. Det är hög tid att vakna. Det gamla nazistiska stridsropet gäller även för Sverige - VAKNA SVERIGE!

Av Karsten - 1 februari 2018 17:56

I sitt installationstal uppehöll sig Finlands tillträdande president vid försvarsfrågan och sade då att mycket bygger på en djup nationell sammanhållning. Detta är något som finnarna av tradition har medan Sverige idag helt saknar nationell sammanhållning. Sverige är idag ett djupt splittrat samhälle där en ytlig svensk sekulariserad och amerikaniserad kultur lever sida vid sida med en reaktionär och konservativ hedersrelaterad kultur. Massinvandringen har skapat parallellsamhällen i våra förorter där de manliga medlemmarna i familjen åtnjuter stor frihet medan de samtidigt agerar moralpoliser över de kvinnliga medlemmarna i familjen. Bröder och manliga kusiner bevakar sina systrar och kvinnliga släktingar och ser till att familjens heder inte befläckas. I vissa fall går man så lång i sin iver att kvinnorna ska vara oskulder att man syr igen deras könsorgan.


Hela denna problematik är en het potatis för våra politiker som inte haft modet att sätta ner foten och säga till de asylsökande att det är djupt beklagligt att ni är förföljda i era hemländer men vi kan tyvärr inte bevilja er asyl då ni inte vill anpassa er till våra regler och normer, vi föreslår att ni söker asyl och skydd i länder som delar er syn på moral och heder. Vem som helst begriper att man inte kan ha ett djupt splittrat samhälle där stora grupper medborgare står helt utanför genom ett självvalt beslut. Flickor som inte fullt ut får deltaga i skolundervisningen på grund av en medeltida moralsyn. Många invandrargrupper har anpassat sig alldeles utmärkt till det svenska samhället medans exempelvis de med sträng muslimsk världsåskådning står helt utanför det svenska samhället.


Var kommer dessa människor att stå i ett läge då Sverige hamnar i en kris eller krigsläge? Kommer de att gadda sig samman mot det svenska samhället och sabotera de försök samhället kommer att göra för att skapa en nationell sammanhållning? Kommer de att bidra till Sveriges försvar eller blir de en femtekolonn som mot löften av en framtida fiende om en bättre samhällsposition efter en eventuell ockupation? Detta är frågor som våra politiker verkligen borde ställa sig istället för att som strutsen sticka huvudet i sanden. Ju längre man väntar med att ta itu med dessa problem desto katastrofalare kan de bli den dag Sverige står inför en svår nationell kris. 

Av Karsten - 1 februari 2018 13:34

Att socialdemokrater ofta är rätt korkade är nog alla utom de själva medvetna om, men det förslag som sossarna i Malmö nu lägger fram tar nog priset. Man föreslår ett förbud för privatpersoner att äga en skyddsväst (skottsäker väst). Kommunalrådet Andreas Schönström säger: "Skyddet leder till en eskalering av våldet". Om en kriminell person fruktar för sitt liv är det ingen skottsäker väst som ska på, utan då bör den personen vända sig till polisen för att få skydd, säger detta stolpskott till politiker och tycker att det ska vara ett nationellt förbud för skyddsvästar.


Man undrar vilken värld denne Schönström lever i, polisen kan ju inte ens garantera sina vittnens skydd idag. Ingen vågar vittna för alla vet att polisen inte kan ge dem det skydd som behövs mot gängens hot och våld. Nä istället borde Malmö kommun dela ut gratis skyddsvästar till alla sina medborgare då det är livsfarligt att vistas på Malmös gator efter mörkrets inbrott, ja även dagtid. Om jag känner mig tryggare iklädd skyddsväst så är det väl självklart att jag ska få lov att gå iklädd en sådan. 


Dessa galna politiker angriper alla problem i fel ände. Hade man varit lite mer selektiv i vilka man släppte in och gav asyl till så hade nog situationen sett annorlunda ut i Malmö. Se på Finland de har inte alls samma problem med gängkriminalitet och skjutningar som Sverige. Jag kommer själv att i ren protest mot dessa galna politiker köpa mig en skyddsväst, en förstärkt sådan.

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22
23
24 25
26 27 28
<<< Februari 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards