Alla inlägg den 25 februari 2018

Av Karsten - 25 februari 2018 21:58

Jättebra att Agenda släppte fram Gita Nabavi från Feministiskt Initiativ för något dummare och mer orealistiskt får man leta efter. Här fick väljarna själva höra hur orealistisk Fi:s politik är. De som lägger sin röst på Fi borde fråntas rätten att rösta då de måste vara förståndshandikappade, hellre en röst på Kalle Anka eller Musse Pigg (eller varför inte en röst på Elake Karsten). 

Gita Nabavi var den mest naiva och blåsta politiker jag någonsin hört på TV, hon tyckte inte att Sverige borde ha fler poliser, man borde istället prata med brottslingarna!!? Detta utpräglade kvinnoparti saknar all logik och tror att allmänna medel regnar som manna från himmelen så man kan införa gratis buss och tågresor, gratis förskola och annat. Jag undrar vem som skulle bli ekonomiminister om nu detta parti mot all förmodan och mot allt sunt förnuft skulle komma i regeringsställning? 

 

I höstens val är det viktigt att se till att Fi inte kommer in i riksdagen samt att MP, L och KD åker ut ur riksdagen. Tyvärr är SD det enda realistiska alternativet som finns. Jag tror en röst på NMR är bortkastad, förutom att de inte har något fulltäckande politisk program (eller de har övertagit Gottfried Feders 25 punkters program från 1920?). Att marschera runt med uniformer och flaggor är en sak, att styra en nation är något helt annat. Men jag tror förvisso att NMR har en mer realistisk politisk ideologi än Feministiskt initiativ som är rena snömoset. Alla som hörde Gita Nabavi begriper att Fi inte är något realistiskt alternativ för Sverige det är ren och skär galenskap. Feminism är ingen ideologi det är en sjukdom.

Av Karsten - 25 februari 2018 21:12

Sverige är idag som nation bara ett skrattretande exempel på hur snett det kan gå när fel människor placeras på fel poster i samhället. När man låter politisk korrekthet gå före kompetens och bildning. Idag styrs stora delar av det offentliga Sverige av obildade bondlurkar, folk som helt saknar bildning och kulturella referenser. Lite som i Nazityskland där man också i början lät partimeriterna gå före kompetensen.

Där insåg man dock snabbt att för att den Nationalsocialistiska staten skulle fungera så behövde man folk med juris doktorsexamen och folk med ekonomiska kunskaper för att statsmaskineriet skulle fungera. Utan en sådan man som riksbankschefen Hjalmar Schacht hade det inte varit möjligt för Hitler att låna ihop de summor som behövdes för Tysklands återupprustning. Likaså behövde man medicinare för att ge vetenskapligt sken åt eutanasiprogrammet. 


Här i Sverige är det flum- och rödvinsvänstern från 1968 som kommit upp sig och besätter viktiga poster i statsförvaltningen med känt resultat. I takt med att den gamla stammens statstjänstemän gick i pension kom en massa ungtuppar med liberala vänsteråsikter in i förvaltningen dessa i sin tur såg till att deras barn fick lukrativa poster och jobb. Nepotism och vänskapskorruption spred sig som en cancersvulst i den svenska samhällsapparaten. Det är dessa vi kan tacka för massinvandringen då de helt styrdes av emotionella grunder och helt bortsåg från de ekonomiska och sociala konsekvenserna av sin ansvarslösa politik. Det spelade ingen roll om det var borgerligt styre eller socialistiskt, i grunden hade de samma åsikter när det gällde invandringspolitiken. 


Hur man än vrider och vänder på det så är det massinvandringen som förstört Sverige i grunden. Jag har full förståelse för den danske politiker som yttrade att vi i Danmark vill inte ha det så som i Sverige. Vår omvärld ser Sverige som ett skräckexempel på hur det kan gå för en nation om man helt avskaffar en reglerad invandring. Vad som händer med ett samhälle när man låter analfabeter och folk med en dysfunktionell kultursyn flytta in i hundratusentals om året och sedan bara föser ihop dem i miljonprogrammets betonggetton och låter dem leva på bidrag. Trots att vanligt folk, väljarna i Sverige sett denna utveckling och någonstans förstått att det inte skulle gå så bra för Sverige så har man fortsatt rösta på de partier som förordat massinvandring och mångkultur. Det var först i valet 2004 som SD började ta plats i många kommuner. Detta borde ha skett redan i början av 1990-talet om inte svenskarna varit så dumma och lättmanipulerade.

Av Karsten - 25 februari 2018 20:22

De svenska kulturetablissemanget som bibliotek, museer och teatrar används idag som propagandaverktyg för den så kallade "värdegrunden". På museerna tvingar man på besökarna styrda utställningar som besjunger mångkulturen och försöker inbilla besökarna att Sverige alltid varit ett invandrarland. De som får jobb på svenska kulturinstitutioner anställs inte på sina meriter utan på politisk åsikt och etnisk härkomst. Borta är nördarna som verkligen kunde sitt område på våra museer och i dess ställe har vi fått politruker. Fråga besökarna på våra museer om de är intresserade av minst en utställning om året om Förintelsen där man ställer ut en vit buss och en massa svartvita foton från 1945?


Den politisering som skett inom det svenska kulturetablissemanget är full jämförbart med den i Sovjetsamhället eller i Nazityskland. Dessa jämförelser vill kulturarbetarna inte höra talas om då de ser sig själva som godhetsapostlar som bara vill medborgarnas bästa. Ända sedan 1970-talet har kulturen i Sverige varit starkt politiserad, men på sista tiden har det spårat ur totalt då någon fnoskig kärring till arkeolog påstår att vikingarna i själva verket var muslimer och detta enbart med utgångspunkt av en väv där man med lite fantasi kan tolka in arabiska tecken. Det är lite som Erich von Däniken som såg rymdgubbar och raketer i alla fornfynd.

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22
23
24 25
26 27 28
<<< Februari 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards