Alla inlägg den 2 februari 2018

Av Karsten - 2 februari 2018 18:32

Varför slösa skattepengar på en långdragen rättegång mot den där uzbekiske terroristen? Ge folket och de efterlevande vad de vill ha och spika upp en galge på Sergels torg och häng den djäveln offentligt inför TV kamerorna. Då får ju alla som de vill, Akilov dör som martyr och svenska folket får sin hämnd. Jag är så in i helvete trött på den svenska godheten och humanismen, det är den som skapat de kriminella invandrargängen och alla skjutningar. I länder med en hårdare lagstiftning och en annan människosyn hade dessa fenomen stoppats redan i sin linda. Hade Migrationsverket fungerat som det skulle hade Akilov inte funnits i Sverige vid tiden för terrordådet på Drottninggatan.


Majoriteten av svenskarna har under medias tryck och med hjälp av PK-piskan förvandlats till en harmlös bräkande fårskock, de finner sig i allt och fortsätter rösta på partier som med alla medel försöker utplåna Sverige som nation. De finner sig i att politiker tillåts påstå att någon specifik svensk kultur inte finns. De accepterar att hånas och förödmjukas av dessa pajasar till politiker. Gör som i det gamla Rom tillsätt Elake Karsten som diktator under ett års tid med oinskränkta maktbefogenheter och ett helt nytt Sverige ska se dagens ljus. De som är solidariska med Sverige och svenskarna talar vårt språk och delar våra normer och värderingar är välkomna att stanna, resten ska fördrivas med våld om så behövs. Sluta dalta med det utomeuropeiska slöddret och alla dessa ekonomiska lycksökare, vi behöver inte deras tjänster eller deras medeltida kultur.

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22
23
24 25
26 27 28
<<< Februari 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards