Alla inlägg den 20 februari 2018

Av Karsten - 20 februari 2018 21:26

NFC, Nationellt Forensiskt Centrum verkar enligt Leif G W Persson ha förvandlats till ett centrum för pseudovetenskap och lek med statistik. Som chef har man ett beskäftigt fruntimmer Lena Clasén som med näbbar och klor försvara sina och NFC:s metoder och snackar om sina alternativ hypoteser. Det mest klandervärda är att polisen och förundersökaren inleder en dialog med NFC om vad man vill ha svar på vilket gör att utgången av undersökningen är given på förhand. En objektiv undersökning kan bara ske om polisen överlämnar sitt material utan några krav på vad för resultat man förväntar sig. 

Samma problematik finns inom politiken när politiker beställer en undersökning inom ett område av ett universitet och samtidigt ställer krav på vad den undersökande akademikern ska komma fram till.

Jag tror att man genom alla dessa TV-serier som "CSI" och "Navy CSI" har fått en övertro inom det svenska rättsväsendet på rättstekniker och deras laboratorium. Speciellt DNA och gentekniken har fått en status som ofelbar vilket den givetvis inte är. 


Med en kår av allt dummare och maktfullkomligare poliser är den svenska rättssäkerheten i stor fara. Som nu detta att polisen i Uppsala beslagtar Naloxon av missbrukarna i tron att det rör sig om någon drog. Naloxon och Nalorfin är antidoter mot opioider, det vill säga motgift som häver en överdos av exempelvis heroin. Detta delas ut av sprutbytesprogrammet i Uppsala till missbrukare samtidigt som de får en kurs i återupplivning. Detta är nog rätt typiskt beteende hos den svenska poliskåren, man ger sig på missbrukare och alkoholister som är ganska ofarliga, däremot drar man sig för att ge sig på MC-gängen eller de kriminella invandrargängen då man vet att dessa är beväpnade och mycket hämndlystna. Det känns säkrare att åka tillbaka till stationen och skriva en rapport på ett urinprov från en missbrukare som därmed tvingas erkänna ett ringa narkotikabrott och därmed kan ännu ett uppklarat brott läggas till statistiken.


Sedan man sänkte både de fysiska kraven och kraven på intelligens vid intagningen till polishögskolorna så har man säkrat sig om att få bottenskrapet i samhället. Samtidigt säger utbildade poliser upp sig i en jämn ström, Sverige går en mörk framtid till mötes. Den dag polisen inte alls fungerar (frågan är om vi inte redan är där) så är det fritt fram för gangstergängen att sälja sitt beskydd till affärsidkare och andra. Denna utveckling har vi våra politiker att tacka för då det är de som planerar och styr samhällsutvecklingen. Att det gått så snett är inte konstigt med tanke på den intellektuella standarden vi har på våra makthavare och den nepotism och korruption som börjat sprida sig inom politiken. Det enda folk kan göra är att trösta sig med Explorer vodka och TV-underhållning som "Talang" och "Idol", de som inte gillar detta kan röka på en fet och lyssna på hårdrock.

Av Karsten - 20 februari 2018 19:33

Hörde på nyheterna att svetsaren ska till USA för att träffa fastighetsskojaren. Det kan ju bli givande, två idioter träffas, de har säkert mycket gemensamt. Undras om Trump vet var Sverige ligger eller han tror Schweiz och Sverige är samma sak? De skulle snacka affärer och säkerhetspolitik, sas det. Det slutar väl med att Trump drar in den korkade svetsaren och vårt arma land i ännu ett av USA:s militära äventyr och exponerar Sverige för ännu fler IS-terroristers intresse. Jag fattar fortfarande inte vad Sverige har i Afghanistan att göra eller varför vi skickade JAS-plan till Libyen?

Av Karsten - 20 februari 2018 18:01

Kanske rättegången mot Akilov kan få upp svenskarnas ögon för hur väsensskild den muslimska kulturen och världsåskådningen är från den västerländska. Muslimer och västerlänningar med en i grunden kristen kultursyn, går inte i samma takt, de passar inte ihop. Visst finns det moderata muslimer som inte tar sin religion på så blodigt allvar,  men tyvärr verkar dessa vara i minoritet. Det svenska systemet med att koncentrera flyktinginvandrarna i förortsgetton göder utanförskapet och därmed risken för radikalisering. Vi kommer att få se prov på fler sådana som Akilov, ensamma galningar som söker martyrstatus genom att mörda svenskar.   


Detta är politikernas verk då inga enskilda svenskar, med vissa undantag, har förordat den massinvandring vi sett prov på under de senaste årtiondena. Majoriteten av svenskarna vill ha ett svenskt Sverige, de vill ha tillbaka det folkhem som en gång fanns. De vill ha tillbaka välfärden och tryggheten. Det mångkulturella samhället är en artificiell konstruktion som mörka krafter som vill krossa den europeiska nationalismen sjösatt. Våra politiker är bara marionetter åt finansiella krafter som verkar genom organ som Bilderberggruppen och Trilaterala kommissionen. Vår demokrati är bara en illusion, en dimridå avsedd att vilseleda massan att tro att den har något medbestämmande. 


Det är hög tid för de etniska svenskarna att vakna upp ur sin dvala och inse vad som händer med deras land. Alla dessa krafter som påstår att det inte ska finnas några gränser och nationer är mörka ondsinta, nedbrytande krafter som inte vill oss väl. De framställer sig själva som godhetsapostlar  och svamlar mycket om humanism och empati. Det är tack vare dessa element som sådana som Akilov kunnat komma till Sverige och sedan hålla sig kvar här trots utvisning. Islam är och har sedan 600-talet varit ett hot mot Europa och den kristna kulturen, målet för islam är att hela världen ska underkasta sig profeten Mohammed och guden Allah, de som hävdar något annat snackar i nattmössan. Islam är den idag starkaste missionerande religionen, den har på ett halvsekel lagt större delen av den afrikanska kontinenten under sig. 


Att som de svenska politikerna gör välkomna muslimer som asylsökande flyktingar till vårt land är som att bjuda in en ockupationsarmé som kommer att tyrannisera och besegra oss. Vill vi fortsätta leva som fria män och kvinnor i Sverige så är det hög tid att ta till vapen mot islam. Det terrordåd Akilov genomförde var avsett att skrämma oss svenskar att inte våga ta upp kampen mot islam. Om mänskligheten någon gång överväger att använda kärnvapen så är det mot islam de ska sättas in. Framtidens krig kommer att stå mellan den kristna västvärlden och mot den ondskefulla muslimska världen.

Av Karsten - 20 februari 2018 14:49

Lyssnar förstrött på SVT:s sändningar från tingsrättens förhandlingar mot Akilov och kan inte annat än att dra slutsatsen att denne är korkad eller rent av förståndshandikappad. Spränga sig i luften med aceton hur dum får man vara? Aceton blandar man med vätesuperoxid och framställer ett instabilt sprängmedel. Tycker att åklagaren daltar med Akilov och ställer en massa onödiga frågor. Slöseri med skattemedel att hålla denna långdragna rättegång, ställ fanskapet mot en mur med tolv man med varsitt skarpladdad Mauser gevär.

Av Karsten - 20 februari 2018 13:09

Idag är det demografiska läget i Sverige att 10 procent av medborgarna är födda utomlands, 20 procent har utländsk bakgrund. Detta är alarmerande höga siffror med tanke på att man aldrig brytt sig om att göra en analys av konsekvenserna av en så hög andel medborgare med annan kultur och bakgrund. Innan man från politiskt håll bestämde sig för att omvandla Sverige till ett mångkulturellt samhälle så borde man ha analyserat den svenska nationalkaraktären (istället för att låtsas att någon sådan inte existerar) och gjort en konsekvens utvärdering av hur svenskar går ihop med andra kulturer, speciellt de utomeuropeiska.


Svensken är av naturen konflikträdd och väldigt auktoritetsbunden, han ser staten som en nästan faderlig gestalt nästan som en del av honom själv. Detta har skapat en solidaritet mellan människor och staten som man nästan bara hittar i Nordeuropa. Det var denna solidaritetskänsla som gjorde att man kunde bygga upp ett fungerande välfärdssamhälle, det som kom att kallas "Folkhemmet".  Svensken är även misstänksam mot allt nytt och främmande och har kvar en stor portion av de värderingar som präglade det gamla bondesamhället. Inget av detta tog man från politiskt håll hänsyn till när man inledde projekt "Massinvandring". Från politiskt håll närde man en bild av svensken som tolerant och välkomnade till främlingar. Inte heller tog man hänsyn till de totalt väsensfrämmande värderingar de utomeuropéer hade med sig som kom hit. Man trodde att alla människor var lika, en naiv och befängd syn på människor.


I takt med den eskalerande inströmningen av främlingar till Sverige ökade främlingsfientlighet och ren rasism hos svenskarna. Trots detta fick bara de som var odelat positiva till invandringen komma till tals i media, på så sätt gav man medborgarna en snedvriden bild av toleransen hos svensken, de med avvikande åsikter skulle känna sig intoleranta och få skuldkänslor. Problemen började hopas då volymerna av inströmmande människor blev så stor att det var omöjligt att integrera dem i det svenska samhället, så som skett med arbetskraftsinvandrarna på 1960-talet. Samtidigt pågick en politisk diskussion om assimilering kontra integrering, man kunde inte bestämma sig för hur man skulle behandla alla de som kom hit. Detta fick till följd att invandrarna föstes ihop i miljonprogrammets trista betongförorter. I samma takt som invandrare flyttade in flyttade svenskar ut och slutresultatet blev invandrargetton.


Idag står Sverige upp till halsen i de problem som massinvandringen orsakat och det är först nu 2018 som man börjat erkänna att det finns problem, tidigare var det tabu att tala om invandringen som ett problem. Man kan sammanfatta den svenska invandringspolitiken med ett enda ord - ansvarslös! Den har varit ansvarslös både mot de etniska svenskarna men även mot de som kommit hit. Det har inte funnits några fasta normer eller långsiktig planering för hur processen med att integrera så många människor skulle gå till. Från socialdemokratiskt håll har man trott att bara folk kom i arbete eller sysselsättning så skulle allt lösa sig, man har förenklat svåra frågor och aldrig brytt sig om att göra några djupgående analyser av problemen. 


Bara en sådan fråga som; hur får man djupt troende muslimer att leva sida vid sida med sekulariserade svenskar med rötterna i en kristen kultur och en jämlik syn på kvinnor och män? Från politiskt håll har man närt en förhoppning att bara invandrarbarnen får utbildning i den svenska skolan så blir de på en generation goda präktiga svenskar. Politikerna förstod aldrig att invandrarbarnen tog med sig föräldrarnas värderingar och normer hemifrån, de tog med sig muslimernas medeltida syn på kvinnor och även på synen på ickemuslimer som mindre värda. När invandrarbarnen blev fler än de svenska barnen i skolklasserna så kollapsade det svenska undervisningssystemet i totalt kaos. Den svenska skolan saknade den auktoritet och stränghet som präglar skolan i dessa främlingars hemländer. Det här att alla människor är lika är en illusion som man från politiskt håll frenetiskt klamrat sig fast vid, en idé som dåligt stämmer överens med verkligheten.


Inget av dessa frågor och problem analyserades på ett tidigt stadium, istället försökte man ge en glättad positiv medial bild av invandringen. En bild som krackelerade i takt med ökad gängkriminalitet, dödsskjutningar, hot och våld i skolan samt islamistisk radikalisering som en följd av utanförskapet. Vi fick även se prov på hur politisk korruption spred sig i takt med att invandrare tog plats inom kommunpolitiken, så som skedde i Sigtuna och Södertälje. Det öppna ärliga svenska samhället går inte i takt med de värderingar folk har med sig från dysfunktionella samhällssystem präglade av klantillhörighet och religiös vidskepelse. Innan man sjösatte drömmen om det mångkulturella samhället skulle man ha gjort en ingående konsekvensanalys av om och hur svensken skulle fungera ihop med den mångfald kulturer man valt att låta invandra till Sverige. Sverige är inte som USA en invandrar nation från början, om man nu inte har planerat sätta svenskarna i reservat vad tiden lider!?

Av Karsten - 20 februari 2018 00:07

Att kalla tyranni för demokrati är ett bedrägeri och ett sätt att föra medborgarna bakom ljuset. Medborgarna luras till att tro att demokrati består i att välja mellan pest och kolera vart fjärde år. Få vet vad begreppet demokrati egentligen innebär då man lyckats med att fördumma och förleda skolelever under årtionden till att tro på en så tillrättalagd skolundervisning att nazisterna skulle bli avundsjuka. 


Har man studerat det Tredje Riket och det totalitära samhällsengagemang (Volkgemeinschaft) som man krävde av medborgarna där och den angiverikultur detta gav upphov till så ser man klara parallellerna i dagens "demokratiska" samhälle, samma fenomen fanns även i det totalitära Sovjetsamhället. USA agerar på många sätt på precis samma sätt som i Tredje Riket, man gör samma typ av inskränkningar i den personliga integriteten med hänvisning till "kriget mot terrorismen" och folk finner sig i det på samma sätt som tyskarna fann sig i Hitlers terrorvälde. 


Före kriget mot terrorismen så var det kriget mot kommunismen som var drivfjädern i den federala statsmaktens övergrepp på friheten och den personliga integriteten i USA, man belade skådespelare och manusförfattare med yrkesförbud. Ändå hade man mage att kalla sig demokratiska och "the land of freedom". Felet är att de flesta människor står på samma nivå som djuren rent intellektuellt, de kan inte se utanför de ramar som statsmakterna drar upp. De flesta är slavar under det ekonomiska ränteslaveriet som det ekonomiska systemet byggt upp. Folk kan inte bara lämna sina arbeten och be systemet fara och flyga, de sitter fast med sina huslån och lån på bilen och annat. 


Allt är uträknat och planerat med en djävulsk intention, vi människor ska inte vara friare än djuren på ett zoo. Från vaggan till graven ska våra skulder ligga som ett ok över våra axlar. Vi luras att tro att köpa prylar kan göra oss fria och lyckliga, en chimär utan dess like. Man kan bara hoppas att en dag en majoritet vaknar upp och sätter ner foten och säger nu får det vara nog, skjut oss och visa ert rätta tyranniska ansikte eller gör om det ekonomiska systemet till ett mer rättvist sådant. Folket kan genom sin numerär tvinga ner makthavarna på knä, "they got the guns, But we got the numbers".

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22
23
24 25
26 27 28
<<< Februari 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards