Alla inlägg den 10 februari 2018

Av Karsten - 10 februari 2018 21:11

Sjukvården gnäller om att de har för få blodgivare, det saknas blod. Det är väl inga problem, tvinga alla dessa asylsökande att lämna blod, det är det minsta bidraget de kan ge för den luxuösa tillvaro svenska staten bjuder på. Tappa dem på blod minst en gång i månaden så har sjukvården det blod den behöver, givetvis får man ju testa blodet för okända tropiska sjukdomar och liknade. Det borde vara obligatoriskt att alla asylsökande lämnar blod till den svenska sjukvården, behövs det en njure så kan de gott bidra med en sådan också.


Sluta dalat och klema bort dessa ekonomiska lycksökare, bara ett fåtal har flyktingskäl enligt FN:s definition. Köpa insatslägenheter för miljoner går bra men tvinga dem att donera blod då kränker man deras personliga integritet. Vad fan är det för blindstyren som styr detta landet? Man böjer sig för deras krav men ställer inga motkrav. Sätt er ner och räkna på vad det kommer att kosta att låta alla dessa afghaner läsa in gymnasiekompetens och vad kostnaden blir om man sedan låter dem stanna och ta hit sina familjer. På varje ensamkommande kommer det att gå minst fyra fem anhöriga om man räknar lågt, i värsta fall kommer det tio tolv stycken. 


Hoppas väljarna visar sitt missnöje med den svenska snällheten vid valet i höst och ser till att rensa riksdagen på alla dessa flyktingkramare och snyftande kärringar.

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22
23
24 25
26 27 28
<<< Februari 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards