Alla inlägg den 17 februari 2018

Av Karsten - 17 februari 2018 21:07

Detta att Jimmie Åkessons fästmö Lousie Erixon hamnat på första plats på Gävle kommuns valsedlar för SD visar med all tydlighet på den toppstyrning som råder inom partiet. Man gynnar sina egna, de som står partitoppen närmast och är obrottsligt lojala premieras, medans de med kompetens och egna åsikter gallras ut. SD skiljer sig överhuvudtaget inte från de andra partierna i den svenska politiken, samma ruttna korrumperade skit. Detta kan vi tacka den representativa demokratin för, den mest sublima formen av skendemokrati där man inom partiet utser vem som ska stå på valbar plats och vilka som ska stå överst på valsedelns och därmed ha chansen till en plats vid köttgrytorna.


När jag var med i SD var det ett parti olikt de andra partierna, de tänkte annorlunda och såg formalia bara som en nödvändighet för att vara systemet till lags. Det var högt i taket och även extrema åsikter fanns det rum för. Redan när tråkmånsen Jansson tog över ledarskapet märktes ett närmande till de övriga partiernas korrumperade agenda. Med Jimmie Åkesson vid rodret var det slut med SD som ett nationellt parti som kämpade för Sverige åt svenskarna. Ett gäng studenter från Lund kapade partiet på ett årsmöte och säkrade därmed sin försörjning för åtskilliga år framöver. Åkesson själv nöjde sig inte med bara en riksdagslön han ville även ha lön som partiledare och skaffade sig sammanlagt över en miljon i årsinkomst. 


Att medlemmarna i SD accepterar detta och tycker att det är helt rätt med tanke på de "risker" det innebär att vara partiordförande för SD visar bara på vilka obildade bondrövar som utgör stommen i partiet. Majoriteten av medlemmarna består av missnöjda småföretagare som fifflar med skatten och allt annat som går att fiffla med, samt en del rena kufar. Så länge man inte uttalar allt för rasistiska och främlingsfientliga åsikter så får man vara kvar som medlem. Detta gäller dock inte partitoppen där kan man ha hur extrema åsikter som helst och ändå ha partiledningens förtroende. Tyvärr finns det inget annat parti för de svenskar som tröttnat på massinvandringen att rösta på, även om de inte ens kan vara säkra på att SD verkligen stoppar anstormningen av parasiter till Sverige.

Av Karsten - 17 februari 2018 18:18

Det är ju rena ironin och skämtet att höra USA:s  förre vicepresident Joe Biden stå på säkerhetsmötet i München och hävda att ingen ska lägga sig i allmänna demokratiska val i USA med en pekpinne riktad mot Kreml. Är det någon nation som i stor skala lagt sig i val och vem som regerat en nation så är det USA. Deras kriminella organisation CIA har i stort sett styrt valen på USA:s bakgård, Sydamerika. Man har avsatt demokratiskt valda presidenter som Allende i Chile och i hans ställe tillsatt en militärjunta som gick i USA:s ledband. CIA beväpnade Contras i Nicaragua för att störta deras socialistiska regering. I Irak gick man in med militär med falska anklagelser att Saddam Hussein hade massförstörelsevapen. CIA underblåste rena gangsterligor som man beväpnade så att de kunde störta Mohammar Gaddafi i Libyen. Det finns nog ingen nation som lagt sig i andra nationers inrikespolitiska angelägenheter så mycket som USA. Men detta väljer ledarna i västvärlden att bortse från och fokuserar istället på Ryssland som man ånyo utsett till sin huvudfiende. Alla de nationer i Europa som är med i NATO är att betrakta som vasallstater till USA, de är tvungna att upplåta sitt territorium till USA:s krigsmakt som fritt kan placera ut sina kärnvapenmissiler där. De svenska borgerliga politiker som förordar ett NATO-medlemskap är så naiva att de tror att man kan vara med utan att behöva husera USA:s kärnvapen på svensk mark. Ett NATO-medlemskap är verkligen ett bra sätt att utsätta Sveriges medborgare för risken att bli indraget i ett krig.

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22
23
24 25
26 27 28
<<< Februari 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards