Alla inlägg den 14 februari 2018

Av Karsten - 14 februari 2018 21:54

Är verkligen folk så korkade att de tror att denna vår västerländska civilisation är ett "Tusenårigt Rike" precis som nazisterna trodde? Fattar de inte att vår civilisation står på randen till kollaps? Vår ekonomi är ett luftslott som reser sig i all sin glans så länge alla människor tror på det, ungefär som i sagan om "Kejsarens nya kläder". Vad händer den dag då folk upptäcker att kejsaren är naken? Då de fattar att papperspengar i stort inte är något mer än papper med siffror och snygga symboler på inte värda mer än pappret och trycksvärtan. 


Hela vår världsåskådning bygger på en gigantisk bluff iscensatt av en liten grupp extremt rika och smarta människor. Våra demokratiskt valda politiker är inget annat än marionett dockor som sprattlar när de bakom kulisserna rycker i trådarna. Det som förvånar mig är att så få människor genomskådat bluffen, de flesta väljer att tro på den och spela med. I alla tider har de som vågat gå mot strömmen och ifrågasätta den rådande världsordningen fått utstå spott och spe från omgivningen, hånats av den dumma massan som inget förstår och inget begriper. De tror de är smarta för de lyckas läsa igenom Dagens debatt ämne i DN. 


Världen styrs av större dårskap än folk någonsin kan ana. Mest beroende på att de kloka och eftertänksamma är för kloka för att välja politiken som yrke. För varje generation som går blir politikerna allt dummare och mer korrumperade, de höjer sina löner med motiveringen att det motverkar korruption utan att förstå att pengar och makt korrumperar i sig själv. Ta bara alla dessa begrepp vår moderna västerländska civilisation är uppbyggd på, demokrati, frihet, mänskliga rättigheter, jämlikhet, en fri marknad, fria politiska val. Tomma ord avsedda att vilseleda massorna till att tro att de har något inflytande. Vi människor har inte ens en fri vilja som vi inbillats att tro. Neurologerna har kommit fram till att den fria viljan bara är en illusion. Det är dags att vakna ur din dvala Svensson!

Av Karsten - 14 februari 2018 19:09

Det verkar pågå en debatt huruvida Rakhmat Akilov är att betrakta som ett offer för islamistisk propaganda och hjärntvätt och begått sitt terrordåd som ett resultat av en svag lättpåverkad karaktär som manipulerats av IS-aktivister på Nätet. Det svenska rättsmaskineriet daltar med Akilov och ger honom tandvård för över 2 500 kronor köper ryska böcker till honom samt förser honom med en schackdator. Det slutar väl med att han frikänns eller får psykvård. Den här extremhumanismen som genomsyrar det svenska samhället börjar stå mig upp i halsen. Det är en snällhet bortom all rim och reson, utom när det gäller de egna etniska svenskarna. Se bara hur man behandlar pensionärer, de som en gång byggt upp välfärden. Rensa ut dessa liberala PK-personer ur den svenska statsapparaten och från medias redaktioner.

Av Karsten - 14 februari 2018 13:47

Solen skiner och det känns som vår i luften. Man kan alltid hoppas att det är slut på kylan och blåsten så man slipper bylta på sig så mycket när man ska ut. Tittar på den deprimerande Dr Phil som analyserar ännu en dysfunktionell amerikansk familj. USA är nog världens mest extrema och sjuka nation, bara en sådan sak som att välja Donald Trump att leda landet!? 

Idag är det onsdag och då brukar Nya Tider dimpa ner i brevlådan och man får en stund av andligt solsken genom att läsa om vad som egentligen hänt i världen, istället för de tillrättalagda fejknyheterna i DN och SvD. Får nog sluta skriva nu och gå ut i solskenet och njuta av en långpromenad.

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22
23
24 25
26 27 28
<<< Februari 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards