Alla inlägg den 22 februari 2018

Av Karsten - 22 februari 2018 18:47

Hade Sverige aldrig öppnat sina gränser för muslimska "flyktingar" så hade vi inte heller haft det hot som SÄPO nu påtalar som det största. Man tror att ensamma radikaliserade islamister som söker martyrstatus är det största hotet i framtiden. Tack vare den helt oövertänkta migrationspolitik Sverige bedrivit som lett till rena invandrargetton har också grogrunden för radikalisering ökat. Man har formligen föst in kreti och pleti som åberopat asyl i landet utan att ha en aning om vilka de är och vad deras syfte och agenda är. Sverige har blivit ett Mecka för islamistiska extremister då våra myndigheter haft en naiv och godtrogen syn på begreppet "flykting". 


Det är egentligen inte Rakhmat Akilov som borde stå på den anklagades plats utan de politiker som godtyckligt släppt in personer som Akilov och inte sett till att de avvisades ur Sverige efter att ha fått avslag på sin asylansökan. Fram till hösten 2015 var det politiska etablissemanget utom SD rörande ense om att Sverige skulle ha den generösaste asylpolitiken i Europa, ja i hela världen. Det var fram till dess tabu att tala om invandringen som ett problem. Därefter gjorde dessa politiska hycklare en 360 graders kursändring och försökte sedan övertrumfa SD i restriktiv asylpolitik. Detta har fått SD att kräva ett totalt stopp på all vidare asyl i Sverige, något som borde ha skett redan i början av 1980-talet då muslimer började strömma in i kölvattnet på Iran Irak kriget och inbördeskriget i Libanon.


Man brukar säga "som man bäddar får man ligga" och våra politiker har bäddat synnerligen illa och valt en verkligt farlig sängkamrat. Det enda raka vore en etnisk rensning av Sverige, alla våra förorter borde tömmas på sina invånare som sattes på fraktfartyg och i stora fraktplan och förvisades ut ur Sverige. Vad som händer med dem i deras hemländer är deras problem inte svenskarnas. Empati och humanism kan präster och svagsinta kärringar hålla på med, inte våra politiska makthavare. Demokrati och islam är två begrepp som inte går ihop, är det så djävla svårt att begripa. Det finns en anledning till att Israel är den enda demokratin i Mellanöstern, då den arabiska karaktären sätter familjeband och klantillhörighet före solidariteten med nationen.

Av Karsten - 22 februari 2018 18:28

Nu vill regeringen utse en "riksarkitekt". Det låter bra, Sverige får sin alldeles egen Albert Speer ( för er som inte vet och är så historiskt bevandrade så var Speer Hitlers favoritarkitekt och utnämndes till riksarkitekt i Tredje Riket). Han ritade i en nyklassicistisk stil, bland hans bevarade verk finns Olympiastadion i Berlin och Reichsluftfahrtsministerium som idag hyser Tysklands finansministerium. 


Vi får se vilken stil den svenske riksarkitekten föredrar, funktionalistiska likartade betonglådor är ju populära i socialdemokratiska kretsar. Får MP något inflytande så får vi kanske fler röda stugor med vita knutar och halmtak. Den mesta arkitektur som ritas idag är ren smaklös skit i stål och betong, den saknar helt visioner och fantasi. Till och med Östeuropas Stalintårtor är att föredra framför dagens svenska arkitektur. 

Av Karsten - 22 februari 2018 12:43

Enligt Yougov och Metros senaste väljarundersökning tappar Socialdemokraterna stort, -3,8 procent till 22,4 medan SD ökar med +1,6 till 22,1 procent. Varför Yougov redovisar Fi som inte är ett riksdagsparti förstår jag inte, innan SD blev ett riksdagsparti så redovisades deras siffror aldrig. Kd ligger kvar på rekordlåga 2,6 procent och kommer att åka ut ur riksdagen. Även Miljöpartiet ligger under riksdagsspärren med 3,4 procent och Liberalerna ligger farligt nära med 4,7 procent. 


Drömmen vore att både MP, L och KD åker ut ur riksdagen och SD får typ 35 procent i årets val. SD:s senaste utspel är ett totalt asylstopp precis som de danska socialdemokraterna föreslog. Ett totalt asylstopp i kombination med utvisningar av alla utan riktiga flyktingskäl hade om inte räddat Sverige så i alla fall förbättrat situationen. Bara att bli av med de över 70 000 afghanska hazarerna vore en enorm vinst för skattebetalarna. Skulle dessa ekonomiska lycksökare få asyl och få ta hit sina anhöriga så talar vi om volymer på ett par hundratusen människor. 


De pengar man sparar in på att avvisa ekonomiska lycksökare och välfärdsparasiter kan staten sedan lägga på sjukvården, skolan och försvaret. Det verkar som folk inte förstår sambandet mellan den högsta invandringen per capita och förfallet inom välfärden. Att leka moralisk stormakt och öppna dörrarna till Sverige och våra sociala välfärdssystem kostar skattebetalarna hundratals miljarder om året. Den svenska politiken måste styras om från invandring till utvandring. De enda invandrare vi ska välkomna är folk med mycket hög utbildning inte analfabeter från Somalia och Afghanistan.

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22
23
24 25
26 27 28
<<< Februari 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards