Alla inlägg den 26 februari 2018

Av Karsten - 26 februari 2018 23:19

För att förstå merparten av dessa unga muslimska män som i hundratusentals sökt sig till Sverige måste man förstå deras världsåskådning. I deras värld finns två sorters människor, muslimer och kuffar, icke muslimer. Vi svenskar är kuffar och därför mindre värda i deras ögon, inom shiaislam har man något som kallas taqqiyya ett ord som betyder förställning, en muslim kan utan att mista sin moraliska värdighet ljuga och bedra en kuffar om det gynnar de islamska intressena. Han kan påstå att han inte bryr sig så mycket om sin religion och tar rätt lätt på dess dogmer. De kan ljuga inför myndigheter och påstå att deras friskola eller förening är för jämlikhet och demokrati, när de i själva verket indoktrinerar sina bröder och systrar i religiös fanatism. 


Islam är en härskarideologi där de ser sig själva som högre stående och vi kuffar som lägre stående. Vi svenskar är undermänniskor i en rättrogen muslims ögon även om han på ett falskt och förbindligt sätt kan behandla dig som en likvärdig så länge det gynnar hans syften. Att blanda muslimer med svenskar eller nordeuropéer är det farligaste som hänt sedan det ottomanska väldet föll. Detta vi idag ser prov på är islams andra försök att erövra Europa, denna gången inte med vapen utan med falskhet och list. Med taqqiyya - förställning döljer de sin tro och sina sanna intentioner för att vinna fördelar för islam.


Den godtrogenhet och naiva syn som svenska politiker visat islam grundar sig helt på missuppfattningen att de är som vi. De är inte som vi, den muslimska kulturen vilar på patriarkala värden där mannen har en överordnad roll som han knappast är beredd att överge. En åttaårig muslimsk pojke kan beordra sin tjugotvååriga syster att fixa disken och sedan gå och köpa glass till honom. Kvinnans enda roll i det muslimska samhället är att tillfredsställa sin man, endast så kan hon komma till Paradiset. Islam är inte bara en religion det är en ideologi, en manlig ideologi som förtrycker kvinnan, något som de svenska feministerna varit väldigt tysta med att diskutera.

Av Karsten - 26 februari 2018 20:47

I dagens Metro informerades läsaren om hur en eventuell värvning av främmande makt kan gå till. Snacka om att man har ryssnoja i Sverige. Att USA också skulle ha ett visst intresse av industrispionage har nog inte fallit Metro in. Om man nu är så förtvivlat rädd för att främmande makter ska snoka i Sveriges byk så borde man börja med att sluta släppa in alla dessa främlingar vars lojalitet inget vet var den hör hemma. Av alla de 163 000 som kom hösten 2015 visste man överhuvudtaget inget om deras identitet eller ursprung. Bland dem kanske fanns ryssar som kunde prata arabiska med syrisk accent, vad vet vi? Ändå stod dessa enfaldiga vänsterelement med sina paroller "Welcome refugees" på Malmö Centralstation när tågen från Danmark anlände. Att man inte satte stopp för detta vansinne förrän i december är obegripligt. Hade verkligen MP ett strupgrepp runt Löfvens hals?  Hotade MP att spräcka regeringen om S stoppade inflödet av främmande unga muslimska män?


Framtidens historiker har här en uppgift att gräva fram sanningen om en av Sveriges största demografiska katastrofer. När empatin och den politiska korrektheten går före nationens väl och ve, när lögnerna blev sanningar och tvärtom. I efterdyningarna av denna nationella katastrof följde en rad gruppvåldtäkter och sexuella ofredanden som Sverige aldrig tidigare upplevt. De flesta med huvudet på skaft kunde räkna ut vilka gärningsmännen var även om media gjorde sitt bästa för att dölja sanningen. Själv har jag gett upp hoppet för Sverige, om några årtionden är invandrarna i majoritet och om hundra år är muslimerna i majoritet och då är demokratin och friheten ett minne blott.

Av Karsten - 26 februari 2018 00:00

Istället för att rösta blankt eller lägga rösten på "Kalle Anka partiet",

 


så skriv Elake Karsten på en blank röstsedel till riksdagsvalet.

 

Jag ställer upp om jag får tillräckligt många röster.

 

Jag lovar att ställa till med så mycket politisk oreda jag kan och säga

 

saker och ting som idag är tabu att säga i riksdagen. 

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22
23
24 25
26 27 28
<<< Februari 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards