Alla inlägg den 11 februari 2018

Av Karsten - 11 februari 2018 23:39

Det är upp till oss väljare att få politikerna att ta frågan om massinvandringen på blodigt allvar, allt för länge har vi väljare accepterat att politikerna fört en låt gå politik när det gällt flyktinginvandringen till Sverige. Ta bara dessa afghanska unga män som helt saknar flyktingskäl men som åberopar en massa nonsens att de blir dödade om de skickas tillbaka till Afghanistan, många politiker köper dessa uppenbara lögner.

Det verkar bara vara Moderaterna och Sverigedemokraterna som tar invandringsfrågan på allvar och inser de långsiktiga konsekvenserna av den ansvarslösa politik den rödgröna regeringen har fört.


Det är mycket snack om att sjukvården och kampen mot kriminaliteten också är viktiga valfrågor, vad man inte säger eller vill säga är att båda dessa frågor hör samman med frågan om ett stopp för massinvandringen till Sverige. Massinvandringen slukar enorma summor pengar som skulle kunna läggas på sjukvård, polis och försvar. Sluta med det där lögnaktiga politiska snacket om att invandringen är en lönsam affär för Sverige, det är den största politiska lögnen som någonsin sjösatts i detta landet. För upp frågan om asylrätten och flyktinginvandringen som huvudfråga i valet, kräv av politikerna att de kräver samma sak som de danska socialdemokraterna, ett stopp för att söka asyl vid den svenska gränsen. Alla som tar sig till Sverige och åberopar asyl skickas till läger i Nordafrika där deras asylskäl utreds.


Ett totalstopp för all utomeuropeisk invandring av okvalificerad arbetskraft, ett stopp på den ekonomiska migrationen till Sverige. Vi har tillräckligt många välfärdsparasiter i landet redan som sitter ute i förorterna och lyfter bidrag. Vi har inte råd med detta, det är inte meningen att Sverige ska behöva låna pengar för att politiker vill driva en altruistisk flyktingpolitik. Det måste bli ett stopp på galenskaperna innan det är för sent. Frågan är om det inte redan är för sent? Om det inte är en etnisk rensning av Sverige som behövs?

Av Karsten - 11 februari 2018 21:28

Neurologer och psykiatrin börjar mer och mer inse sambandet mellan mikrovågstrålningen och dess påverkan på den mänskliga hjärnan och kroppen. Ju kortare våglängd på strålningen desto farligare är den, exempelvis är gammastrålning extremt kortvågig, det är den som bildas vid nukleära fissionsprocesser. Den snabbaste överföringen för mobiler är för närvarande G4 systemet som inom kort kommer att ersättas med G5 som är snabbare och kan överföra mer information till priset av att den är farligare än sina föregångare. Dagens mobiltelefoni arbetar med mikrovågor av samma slag som värmer din mat i mikrovågsugnen. 


Dagligen omges vi av denna strålning, speciellt om vi vistas i urbana miljöer, mobilmasterna sänder ut signaler som motas av mobilerna som i sin tur sänder ut samma typ av signal för att identifiera sig. Sedan människan uppfann elektriciteten eller rättare sagt upptäckte den och förstod dess natur har vi omgivit oss med fler och fler elektriskt drivna föremål och maskiner. Alla dessa genererar elektromagnetisk strålning som till viss del interfererar med våra egna kroppar och hjärnors elektriska nervimpulser. Exempelvis så utnyttjar vi detta vid mätningar av EEG och EKG, man fäster känsliga plattor på strategiska ställen på kroppen som registrerar dessa elektriska impulser och överför dem till vågor på ett papper.


Att tro att all den elektromagnetiska strålning som vi ständigt omger oss med inte skulle påverka kroppens egna elektrokemiska signaler är övermåttan naivt att tro. Mobil- och datorindustrin motarbetar alla rapporter om farligheten i strålningen från WiFi-routrar och mobilmaster, man hävdar att den är i stort sett ofarlig. Det är inte bara strålningen som är farlig hela digitaliseringen av samhället utgör en fara för det mänskliga intellektet. Eleverna i skolan blir dummare av att lära sig från att stirra i skärmar än av att lära sig genom att läsa i böcker. Detta har man fastslagit genom jämförande studier. Vi människor är som förblindade av den snabba utvecklingen inom informationsteknologin och vägrar se farorna med den.


Med tanke på politikernas flitiga användande av både smartphones och datorer så borde de statiskt sett tillhöra nationens dummaste vilket vi ofta får belägg för genom deras huvudlösa beslut. Se bara på deras blindhet inför faran att outsourca driften av statliga register med  känslig och hemlig information. De förstår inte själva sig på den teknik de använder eftersom de ger ej säkerhetsklassade tekniker tillgång till datasystemen. Skulle alla digitala system krascha skulle samhället i stort sett stanna av helt då det saknas analoga backup system. Det är hög tid att vakna upp ur den digitala dröm som Bill Gates,  Steve JobsMark ZuckerbergTimothy John Berners-Lee med flera skapade. Människan måste lära sig inse svagheterna och fallgroparna i de innovationer hon i sin hybris skapar. Förståelsen av materiens innersta byggstenar gav oss kärnvapen, något de flesta inser att vi kunde vara utan. 

Av Karsten - 11 februari 2018 18:48

I SVT:s nyheter hade man ett inslag om antalet terrorister i Sverige och det visade sig att Sverige per capita har Europas flesta radikaliserade islamister. Då SVT intervjuade en ansvarig från försvaret svarade denne att det var politikerna som var orsaken till att Sverige blivit ett tillhåll för radikaliserade islamister, detta på grund av att tog man upp frågan så blev man anklagad för rasism. I resten av Europa har man inte denna skruvade syn på islam och terrorism där är det inte liktydigt med rasism att utpeka radikaliserade islamister.   


Europas radikala islamister har vetat att Sverige var en bra plats att förlägga sina baser på då de fick vara ifred från myndigheterna tack vare politikernas rasismfobi och blåögdhet. Det är först nu man börjat tala om problemet mycket tack vare Akilovs terrordåd på Drottninggatan i Stockholm, men fortfarande finns det politiker som tycker att polisen ska låta islamister vara ifred. Vänstern och Miljöpartiet har en väldigt egendomlig syn på rasism och terrorism.


Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22
23
24 25
26 27 28
<<< Februari 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards