Alla inlägg den 5 februari 2018

Av Karsten - 5 februari 2018 21:52

Kalla fakta är verkligen underhållande, SFI - Svenska för invandrare har blivit en skojarindustri där blattar lurar skattebetalarna genom att sätta upp privata skolor i svenskundervisning för nyinkomna blattar och tjänar 30 miljoner. Hela Sverige har blivit en tummelplats för skurkar och bedragare. Andra blattar avslöjar bedrägeriet för de dumma svenska byråkraterna. Hela invandringen och flyktingpolitiken har blivit till en industri och bransch för skojare och bedragare. Storskojaren och förre partiledaren för ND Bert Karlsson har tjänat tiotal miljoner på att sätta upp flyktingförläggningar allt under det att politikerna blundar och ser sig själva som godhetsapostlar och moraliskt högstående medborgare. När fan ska dessa dumma svenskar vakna och inse var deras skattepengar går. Åt helvete med alla dessa ljugande "ensamkommande barn" som påstår att de är under arton år och alla andra skojare som söker sig till Sverige. Hur kan det komma sig att folk tar sig genom hela Europa för att komma till lilla Sverige om det inte är något särskilt som lockar? Sverige bjuder de asylsökande på en kravlös lyxtillvaro tack vare liberaler och kommunisters krav och sanslösa invandringspolitik.

Av Karsten - 5 februari 2018 20:47

Den blogg som leder topplistan här på bloggplatsen.se är Marias lekrum vars sista inlägg daterar sig till 27 maj 2017. Visst det är en blogg som riktar sig till föräldrar med små barn som behöver underhållas med barnsligheter, små löjliga historier om påhittade fantasifigurer. Kanske är det just detta svenskarna mest efterfrågar en form av verklighetsflykt för sig och sina barn. 


Själv anser jag att det är viktigare att sätta fokus på de problem som hotar inte bara det svenska samhället utan hela vår värld. Miljöförstöring, skövlingen av våra regnskogar, strålningen från alla våra digitala prylar, gifterna i vår mat, bara för att nämna några hot. Tyvärr har folk en tendens att göra som strutsen, sticka huvudet i sanden och vägra se problemen. En del människor är så dumma och obildade att de inte har förmågan att ta till sig informationen och bearbeta den, de lever i dumskallarnas lyckliga paradis.


En ska är säker fortsätter vi att använda vår jord som hittills och skövla den för kortsiktiga ekonomiska vinningar så kommer det att gå åt helvete för oss alla. Vi människor är det enda djuret på jorden som har förmågan att välja vår väg, vi är inte som andra djur som endast handlar efter vår instinkt och nedärvda förmåga. Kanske är vi människor dummare än vi vill tro?

Av Karsten - 5 februari 2018 19:45

De danska socialdemokraterna visar vägen till en hållbar flyktingpolitik, de vill att det ska bli omöjligt att söka asyl på dansk mark. De som söker asyl i Danmark kommer att skickas till läger i Nordafrika där deras asylärende kommer att utredas. Får de sin asyl beviljad så kommer de att skickas till något av FN:s flyktingläger. I framtiden kommer Danmark bara ta emot kvotflyktingar. 

Går detta förslag igenom är det alldeles utmärkt för Sverige då inga asylsökande kommer att kunna ta sig genom Danmark för att nå Öresundsbron, de kommer att stoppas redan vid dansk/tyska gränsen. Vi kommer väl istället att se en ökning i antalet asylsökande som kommer med färja från Tyskland eller i värsta fall med gummiflottar över Östersjön till Ystad och Trelleborg.


Sverige borde göra på samma sätt, avskaffa rätten att söka asyl i Sverige. Vi har ett utmärkt geografiskt läge där vi inte har någon gräns mot så kallade flyktingländer. En afrikan måste ta sig genom hela Europa för att komma till Sverige såvida han inte drunknar på Medelhavet. Den asyl- och flyktingpolitik Sverige hittills fört är rena vansinnet och grundar sig på någon grumlig teori om altruism och medmänsklighet mot alla i hela världen. Mycket av den senaste tidens invandringspolitik har dikterats av MP och V som har en allt annat än realistisk syn på frågan.

Av Karsten - 5 februari 2018 17:05

En av orsakerna till den ökade psykiska ohälsan bland barn och unga kan mycket väl härledas till den ökade strålningen från den nya trådlösa tekniken. Unga idag utsätts för strålningen från WiFi-routrar och de nya mobilerna, med G5 tekniken kommer denna strålning att mångdubblas. Givetvis påstår både forskare och data och mobil industrin att strålningen är helt ofarlig, det handlar ju om enorma vinster. Man skyller ohälsan på sociologiska faktorer och ökad stress och vägrar se elefanten i rummet. 


Antalet personer i Danmark som drabbats av hjärntumörer har mer än fördubblats sedan 1990 och den största ökningen har skett de senaste tio åren. Bland folk i åldern  0 -39 år är detta den tumörform som ökat mest enligt det danska cancerregistret. Den svenska statistiken är bristfällig. Strålsäkerhetsmyndigheten i Sverige är en rådgivande grupp med starka kopplingar till industrin. Forskningen kan påvisa att det sker negativ cellpåverkan av mikrovågor redan vid strålningstäthet på cirka 30 kilowatt per kvadratmeter. Man kommer förmodligen in i det längsta förneka sambanden mellan strålningen och den ökade psykiska ohälsan, Sverige är verkligen inget föredöme inom detta område.

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22
23
24 25
26 27 28
<<< Februari 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards