Direktlänk till inlägg 27 februari 2018

Ett ödesval

Av Karsten - Tisdag 27 feb 13:01

Valet i höst kan bli ett ödesval för nationen Sverige, det kan bli valet som ändrar vägval och framför allt ändrar på den svenska asyl- och flyktingpolitiken. Väljarna måste inse att den generösa asylpolitiken med dess anhöriginvandring kostar så enorma summor att det påverkar polis, sjukvård, skola och en massa andra skattefinansierade sektorer i samhället. Vi står inför valet att ta emot ännu fler muslimska parasiter att fylla våra redan överfulla förortsgetton med eller en gång för alla sätta stopp för denna ansvarslösa politik och börja tänka på nationens bästa.


Låt därför asyl- och invandringsfrågan gå före polis-, skol-, och sjukvårdsfrågor då det finns ett ekonomiskt samband mellan dessa. Rösta på det parti som lovar att stänga Sveriges gränser för allt utom högkvalificerad arbetskraftsinvandring och samtidigt se till att alla dessa som illegalt uppehåller sig i landet lämnar detta med omedelbar verkan. Ge polisen de befogenheter de behöver för att spåra upp alla dessa illegala främlingar som gömmer sig i Sverige och framför allt frånta dem alla möjligheter till sjukvård och skola för deras barn. Gör deras liv outhärdligt så de fattar att de ska lämna Sverige. 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Betalaren

Onsdag 28 feb 14:26

Vilka djävla idioter vi har till politiker. Löven lovar 14000 anställningar i sjukvården, en halv miljard till cancervården bla bla.
Kristersson lovar en djävla massa poliser bla bla. Varenda djävel lovar nu en djävla massa.
Förbannade politikerkräk. Fattar ni inte att vi fattat. Varenda djävla löfte ni ställer ut BETALAS av OSS - INTE AV ER.

Faktum är att det bara är ett parti som står fast vad de lovar. De har under snart 15 år lovat samma sak. Men inte en djävel i de andra partierna har ens bemödat sig med att prata med dem.

Rövhålspartier skulle Trump kallat dem.

Karsten

Onsdag 28 feb 21:02

Svenska politiker är lika lögnaktiga och falska som den svenska polisen. Vi har nog många Thure Nässén i den svenska poliskåren.

 
Ingen bild

Betalaren

Onsdag 28 feb 22:08

Ja det är helt åt helvete. Dömde bedragaren Nässén tillåts bli polis, plockar av buset pengar och knark för egen vinning. Dessutom gör han "fuljobbet" åt Ölvebro som verkar "saggat ihop fullständigt" och plockar fram en alkoholiserad dråparknarkare som skyldig till Palmemordet.Den ensamme galningen - knappast trovärdigt.

För övrigt kan man säga att Palmeutredningen var inte en ensam galnings verk.
Om jag inte missminner mig skrevs det att Lisbeth Palme vid mordet utropade "dom har dödat honom". Vilka dom? Det var ju bara en... eller?
Mordet är helt igenom politiskt betingat fast inte på det sätt vi tror. Det var nog inga "politiska motståndare" som tog Palme av daga. Jämför med maffian, där den du minst anar är den som säger "vi tar och åker en tur med bilen.....".

Karsten

Onsdag 28 feb 22:32

Precis, Palme hade mycket skumt för sig bakom ryggen på svenska folket. Samtidigt som han protesterade mot Vietnamkriget sålde han vapen till USA.

 
Ingen bild

pllay

Onsdag 28 feb 22:30

Om vi tar bort bidragen för våra invandrare kommer de helt säkert att livnära sig genom rån, stöld och andra egendoms och våldsbrott.
De är fullständigt skyddade av vårt rättsväsende och vi skötsamma medborgare saknar som sagt helt skydd.
Polisväsendet är ickeexisterande utanför etablissemangets domäner och våra nysvenska områden. Militär finns inte, vi är förbjudna att skydda oss. Beväpning blir alltmer omöjlig.
Etablissemanget ser fram emot sina skyddade områden och masslakten på Sveriges vanliga medborgare.
Dessutom kommer vi i en framtid att rösta för att parasiterna skall fråntas bidrag, det blir vi vanliga som tänder stubinen.

Karsten

Torsdag 1 mars 13:13

Helt rätt, enda anledningen till att staten (vi skattebetalare) betalar ut så frikostiga bidrag till alla nyanlända och gamla invandrare är för att de inte ska löpa amok och plundra affärer och råna folk. Jag minns att man för många, många år sedan hade ett programinslag på TV där man med en panel diskuterade vad som skulle kunna hända om befolkningen i Rosengård skulle kollektivt bege sig till de rika stadsdelarna och börja plundra hemmen där. Man diskuterade vilka åtgärder som samhället skulle kunna sätta in mot invandrarpöbeln.

 
Ingen bild

Jhon constantine

Tisdag 4 sept 10:04

Get the tutorial from our website https://windowsclassroom.com/chrome-shortcut-keys that helps you to get learn about the google chrome shortcuts in easy steps with the help of our tutorial.

 
google chrom

google chrom

Tisdag 4 sept 10:06

Get the tutorial from our website that helps you to get learn about the google chrome shortcuts in easy steps with the help of our tutorial.

http://https://windowsclassroom.com/chrome-shortcut-keys

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Karsten - Tisdag 13 nov 02:13

Det är 100 år sedan 1:a världskriget avslutades, samtidigt som krigsmolnen åter hopas vid horisonten. Varje avslutat krig leder till ett nytt, blott 20 år efter Versaillesfreden undertecknades 1919 blossade 2:a världskriget ut som en hämnd för fransm...

Av Karsten - Söndag 11 nov 23:09

Den svenska generösa asyl- och flyktingpolitik och synen på främlingar som våra medmänniskor har sin grund i kristendomens sjuka moral och slavmentalitet. Hade vår kultur inte vilat på kristen grund så hade vi inte varit så välvilligt inställda till ...

Av Karsten - Lördag 10 nov 20:43

Satt och såg ett program från National geographic om hemligheterna på våra havsbottnar då de i programmet tog upp de optiska kablar som sammanbinder Internet i Asien med övriga världen. I Sydkinesiska havet ligger Luzonsundet mellan Taiwan och Fillip...

Av Karsten - Fredag 9 nov 21:56

Mycket av tyckandet i det här landet är koncentrerar till Stockholmstrakten och den kulturelit som huserar där, detta betyder inte att folket i Norrland och Skåne delar deras åsikter. Skåne är Sverigedemokraternas starkaste fäste så där lär kultureli...

Av Karsten - Torsdag 8 nov 14:15

Uppdrag gransknings program om den anorektiska Sanna visade oss ett Sverige som inte får existera. Kan vi inte ta hand om våra egna barn och ungdomar så ska vi ta mig fan inte ta på oss ansvaret att försörja närmare tiotusen afghaner utan asylskäl ba...

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

14 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22
23
24 25
26 27 28
<<< Februari 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Elake-Karsten med Blogkeen
Följ Elake-Karsten med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se