Direktlänk till inlägg 27 februari 2018

Ett ödesval

Av Karsten - 27 februari 2018 13:01

Valet i höst kan bli ett ödesval för nationen Sverige, det kan bli valet som ändrar vägval och framför allt ändrar på den svenska asyl- och flyktingpolitiken. Väljarna måste inse att den generösa asylpolitiken med dess anhöriginvandring kostar så enorma summor att det påverkar polis, sjukvård, skola och en massa andra skattefinansierade sektorer i samhället. Vi står inför valet att ta emot ännu fler muslimska parasiter att fylla våra redan överfulla förortsgetton med eller en gång för alla sätta stopp för denna ansvarslösa politik och börja tänka på nationens bästa.


Låt därför asyl- och invandringsfrågan gå före polis-, skol-, och sjukvårdsfrågor då det finns ett ekonomiskt samband mellan dessa. Rösta på det parti som lovar att stänga Sveriges gränser för allt utom högkvalificerad arbetskraftsinvandring och samtidigt se till att alla dessa som illegalt uppehåller sig i landet lämnar detta med omedelbar verkan. Ge polisen de befogenheter de behöver för att spåra upp alla dessa illegala främlingar som gömmer sig i Sverige och framför allt frånta dem alla möjligheter till sjukvård och skola för deras barn. Gör deras liv outhärdligt så de fattar att de ska lämna Sverige. 

 
 
Ingen bild

Betalaren

28 februari 2018 14:26

Vilka djävla idioter vi har till politiker. Löven lovar 14000 anställningar i sjukvården, en halv miljard till cancervården bla bla.
Kristersson lovar en djävla massa poliser bla bla. Varenda djävel lovar nu en djävla massa.
Förbannade politikerkräk. Fattar ni inte att vi fattat. Varenda djävla löfte ni ställer ut BETALAS av OSS - INTE AV ER.

Faktum är att det bara är ett parti som står fast vad de lovar. De har under snart 15 år lovat samma sak. Men inte en djävel i de andra partierna har ens bemödat sig med att prata med dem.

Rövhålspartier skulle Trump kallat dem.

Karsten

28 februari 2018 21:02

Svenska politiker är lika lögnaktiga och falska som den svenska polisen. Vi har nog många Thure Nässén i den svenska poliskåren.

 
Ingen bild

Betalaren

28 februari 2018 22:08

Ja det är helt åt helvete. Dömde bedragaren Nässén tillåts bli polis, plockar av buset pengar och knark för egen vinning. Dessutom gör han "fuljobbet" åt Ölvebro som verkar "saggat ihop fullständigt" och plockar fram en alkoholiserad dråparknarkare som skyldig till Palmemordet.Den ensamme galningen - knappast trovärdigt.

För övrigt kan man säga att Palmeutredningen var inte en ensam galnings verk.
Om jag inte missminner mig skrevs det att Lisbeth Palme vid mordet utropade "dom har dödat honom". Vilka dom? Det var ju bara en... eller?
Mordet är helt igenom politiskt betingat fast inte på det sätt vi tror. Det var nog inga "politiska motståndare" som tog Palme av daga. Jämför med maffian, där den du minst anar är den som säger "vi tar och åker en tur med bilen.....".

Karsten

28 februari 2018 22:32

Precis, Palme hade mycket skumt för sig bakom ryggen på svenska folket. Samtidigt som han protesterade mot Vietnamkriget sålde han vapen till USA.

 
Ingen bild

pllay

28 februari 2018 22:30

Om vi tar bort bidragen för våra invandrare kommer de helt säkert att livnära sig genom rån, stöld och andra egendoms och våldsbrott.
De är fullständigt skyddade av vårt rättsväsende och vi skötsamma medborgare saknar som sagt helt skydd.
Polisväsendet är ickeexisterande utanför etablissemangets domäner och våra nysvenska områden. Militär finns inte, vi är förbjudna att skydda oss. Beväpning blir alltmer omöjlig.
Etablissemanget ser fram emot sina skyddade områden och masslakten på Sveriges vanliga medborgare.
Dessutom kommer vi i en framtid att rösta för att parasiterna skall fråntas bidrag, det blir vi vanliga som tänder stubinen.

Karsten

1 mars 2018 13:13

Helt rätt, enda anledningen till att staten (vi skattebetalare) betalar ut så frikostiga bidrag till alla nyanlända och gamla invandrare är för att de inte ska löpa amok och plundra affärer och råna folk. Jag minns att man för många, många år sedan hade ett programinslag på TV där man med en panel diskuterade vad som skulle kunna hända om befolkningen i Rosengård skulle kollektivt bege sig till de rika stadsdelarna och börja plundra hemmen där. Man diskuterade vilka åtgärder som samhället skulle kunna sätta in mot invandrarpöbeln.

 
Ingen bild

Jhon constantine

4 september 2018 10:04

Get the tutorial from our website https://windowsclassroom.com/chrome-shortcut-keys that helps you to get learn about the google chrome shortcuts in easy steps with the help of our tutorial.

 
google chrom

google chrom

4 september 2018 10:06

Get the tutorial from our website that helps you to get learn about the google chrome shortcuts in easy steps with the help of our tutorial.

http://https://windowsclassroom.com/chrome-shortcut-keys

 
Ingen bild

Marilian

15 februari 2023 05:10

The material presented is quite intriguing, and I frequently watch these for further information before playing https://run3online.io for fun. This is a highly enjoyable infinite runner game.

 
trust wallet

trust wallet

21 februari 2023 10:36

Trust Wallet is an all-in-one mobile wallet and cryptocurrency exchange designed for the modern financial world. With Trust Wallet's secure design, you can easily trade, store, and spend Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum and more.
https://sites.google.com/coinswallett.com/guarda-wallet/home |

http://https://sites.google.com/coinswallett.com/trust-wa

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Karsten - 30 augusti 2022 00:00

Mycket skit som händer i vårt förr så trygga samhälle. Har mest hängt på Twitter de senaste åren. Det jag gillar med bloggen är att man kan ta ut svängarna lite mer här samt att censuren inte är lika hård som på Twitter. Det är egentligen för djävlig...

Av Karsten - 6 maj 2022 02:14

Vad som präglar vår tidsålder är ytlighet. Det finns inget djup i tillvaron, de flesta människor ägnar sig åt flärd och flams, förutom de stackare som ägnar all sin tid åt att få ihop till livets nödtorft och det är rätt många idag. Var tog andlighet...

Av Karsten - 2 maj 2022 19:21

Britterna berömmer sig över att de segrade över de hemska nazisterna som utförde de mest diaboliska exeriment på levade människor i sina läger. Sedan visar det sig att dessa britter eller engelsmän inte är ett dugg bättre själva. 1957 skickade den ...

Av Karsten - 30 mars 2022 22:54

Att tro att Putin bara är ännu en i raden av galna envåldshärskare är att göra det enkelt för sig. Visst har han drag av galen diktator över sig, men han är nog slugare än så. Vladimir Putins bakgrund i KGB som kontraspion har satt sin prägel på hono...

Av Karsten - 30 mars 2022 19:49


Den flygplansformation bestående av två Su-24 Fencer eskorterade av två Su-27 Flanker påstås nu ha varit utrustade med kärnvapen. Attackplanet Su-24 Fencer är utrustat med 8 yttre bommar och saknar inre bombrum, så det måste vara dessa 2 plan som bur...

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22
23
24 25
26 27 28
<<< Februari 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards