Alla inlägg under mars 2018

Av Karsten - 18 mars 2018 21:02

Vad fan bryr sig Putin om ifall Frankrike inte erkänner de röster Putin fick av den ryska befolkningen på Krim. Frankrike hävdar att Krim tillhör Ukraina, detta är en sanning med modifikation. Krim-halvön tillhörde Tsarryssland och den Ryska delrepubliken av Sovjetunionen fram till 1953 då Nikita Chrusjtjov som själv var ukrainare lät Krim och Donets tillfalla den Ukrainska delrepubliken. Att väst så ihärdigt hävdar att Krim tillhör Ukraina har rent geopolitiska mål. Skulle Ukraina bli EU-medlem och gå med i NATO skulle den ryska Svarta Havsflottans hemmabas Sevastopol tillfalla väst och NATO något som Putin till varje pris ville undvika.

 

Själv skiter jag i vad svenska politiker och vad franska politiker tycker, det var bra att det ryska folket fick en ledare som Vladimir Putin. En stark man som byggt upp Ryssland ur de spillror som återstod efter att oligarker (läs judar) plundrat landet på dess tillgångar under fyllot Jeltsins vanstyre. Folk i väst är offer för ett smutsigt propagandakrig där man maniskt siktar in sig på alla fel Ryssland gjort och helt bortser från den aggressiva kriminella utrikespolitik USA fört. Brotten i Vietnam tycks helt vara glömda, brott långt värre än de ryssarna gjort sig skyldiga till i Tjetjenien. Polariseringen har gått så långt att man numera ser allt i svart eller vitt, ont eller gott, någon gråzon existerar inte. 

 

Det är patetiskt när SVT baserar sin rapportering från det ryska valet på vad två studenter och några rättshaverister säger. Påståenden om att arbetsgivare bussat sina anställda till vallokalerna (det var ju snällt av dem). Skiljer det sig från när socialdemokratiska valarbetare i Sverige "hjälper" senildementa på ålderdomshem att rösta "rätt"? Sopa rent framför den egna dörren först. 

Av Karsten - 18 mars 2018 19:30

Så är Facebook åter på tapeten, både i USA och i Sverige och detta i samband med presidentvalet i USA ochg det kommande valet i Sverige. Via Facebook kartlägger man medborgarna, tre av fyra svenskar finns på Facebook. En moderat riksdagsman som intervjuades med anledning av detta i Rapport sade att det påminde honom om George Orwells romaner "Djurfarmen" och "1984" där marknaden och andra krafter kartlägger medborgarna in i minsta detalj, något han fann skrämmande. 


En som inte finns på Facebook eller Twitter är Elake Karsten och inte heller den person som döljer sig bakom detta nick. På ett tidigt stadium förstod denna kloka och insiktsfulla person att Facebook var något suspekt som rotade i adresslistor och annat som fanns i folks datorer och mobiler. Internet som en gång lanserades som det mest demokratiska instrument som fanns kom med tiden att bli det ultimata övervakningsinstrumentet. 

Av Karsten - 17 mars 2018 21:30

Ibland undrar jag om jag lever i verkligheten eller i någon djävla "reality show", ett avsnitt av "Farmen" eller "Robinson"? Verkligheten blir alltmer surrealistisk och det utan någon LSD tripp. Vi matas med en massa dynga och dravel av media där vi förväntas ta ställning för det ena eller andra. Ta bara en sådan sak som kriget i Syrien, där matas vi med en ensidig bild av Assad-regimen som alltigenom ond och i maskopi med Ryssland. USA som lierat sig med IS och andra kriminella rebellgrupper ska vi uppfatta som de goda. Hur dumma är dessa journalister och deras redaktörer som tror vi sväljer vad som helst? Tyvärr verkar många göra det, svälja vad som helst.


DN:s Peter Wolodarski tar priset med sin agendasättande journalistik, han erkänner öppet att han manipulerar läsarnas åsikter. Sedan har vi dessa satans politiker, ett överbetalt parasiterande frälse. De kommer med det ena utspelet dummare än det andra, speciellt nu i valtider. Ni får ursäkta mig, jag tar varken er eller den värld ni skapat på allvar längre. Jag skiter i era lagar och regler, ni få gärna spärra in mig på dårhus som man gjorde med oliktänkare i det gamla Sovjet, det skiter jag i. Jag tvingas leva i en värld där hotet om kärnvapenanvändning hänger som ett Damoklessvärd över mig och har så gjort sedan jag föddes. 


Min barndom präglades av ständiga provsprängningar antingen i Novaja Zemlja eller i någon öken i New Mexico, ingen generation har väl utsatts för lika mycket radioaktiv strålning som min. Som jag ser det har mänskligheten gått in i ett stadium av vansinne och ingen inser det. Istället kallas det för framåtskridande och utveckling. Tyvärr kan det bara sluta på ett sätt, med vår civilisations undergång. Ta bort den mänskliga kontrollen över kärnvapnen och ersätt den med AI så sköter resten sig själv. Våra egna tekniska framsteg blir vår undergång. Se bara på alla dessa zombies som går runt med blicken glasartad fäst på mobilens skärm, "Hur många likes fick jag på mitt senaste idiotinlägg på Facebook?" Folk har slutat leva i verkligheten, de lever artificiella liv i en urban miljö präglad av våld, hot, droger och mångkultur. Nu orkar jag inte mer för tillfället, ni får hålla till godo med detta för ett tag.

Av Karsten - 17 mars 2018 19:07

Kan inte Åkessson leda in samtalet på rätt linje när journalisterna frågar honom om Kent Ekeroths utspel så tyder det på att Åkesson är dålig på att hantera media. Frågar någon journalist om Ekeroth är det bara att svara: "Det får ni väl för fan fråga honom om". Jimmie Åkesson och Mattias Karlsson har snart rensat bort alla kompetenta riksdagspolitiker partiet har, förvånar mig att Björn Söder får vara kvar?? Förre partiledaren Michael Jansson åkte bort från valbar plats. SD:s manipulerande med vallistorna är ett utmärkt exempel på hur dåligt den representativa demokratin fungerar. 


Hoppas verkligen att folk genomskådar SD:s populistiska politik med utspel om att utvisa alla som begått grova brott även om detta strider mot internationella regler. Åkesson vet mycket väl att detta låter sig aldrig göras med mindre än att de får 51 procent av rösterna i valet och egen majoritet i riksdagen. Åkesson kostar på sig att komma med vallöften och utspel han mycket väl vet att han inte kan uppfylla, men folk är för dumma för att genomskåda honom, de tror att SD är lösningen på invandringsproblemet. 


Nä det blir Alternativ för Sverige för min del, de vill bedriva en återvandringspolitik för alla asyl- och flyktingmigranter. En röst på SD är en garant för att Annie Lööf och alliansen kan bilda regering, då det är troligare att SD stöder en borgerlig regering än en rödgrön. Annie Lööf ville att Sverige skulle ta emot 30 miljoner invandrare från tredje världen. Som om vi inte har problem nog med dem vi redan tagit emot!?  Alternativ för Sverige har det bästa partiprogrammet med utträde ur EU och storsatsningar på försvaret och mer resurser till polisen.

Av Karsten - 15 mars 2018 19:12

Dessa djävla systemjournalister förnekar sig aldrig. I ett inslag i Bonniers ägda TV4:a om förbudet mot böneutropen intervjuade man Ebba Busch Thor och hävdade att skulle man förbjuda muslimerna att ha böneutrop så skulle man även förbjuda kyrkklockor att ringa. På detta svarade Ebba Busch Thor att kyrkklockor är ett månghundraårigt svenskt kulturarv som inte går att jämföra med böneutropen.

Jag kan bara hålla med, inte för att jag gillar klockklangen även om jag har barndomsminnen av hur det var att vara hemma från skolan och höra kyrkklockorna klockan elva och gotta sig åt att slippa sitta i en instängd dammig skolsal vid denna tidpunkt.

Islam är en företeelse som inte hör hemma i den nordiska kulturen. Ingen har bett att få hit dessa horder av muslimer som våra altruistiska politiker importerat. Varför har inte Finland lika många muslimer som Sverige? Jo för finnarna är ett klokt folk som tänker på sig själva och sin nation. De vet vad det vill säga att hotas av en invasion av en främmande aggressiv makt. Sverige och svenskarna kommer att få äta upp vådan av den generositet man visat ett primitivt medeltida dysfunktionellt folk.

Av Karsten - 15 mars 2018 18:05

Det är väl självklart att det ska vara förbjudet för muslimerna att stå i en minaret och med högtalare gasta ut sina medeltida böner i svenska städer. Jag glömmer aldrig när jag var i ett arabland första gången och vaknar på mitt hotellrum av ett djävla oväsen, då är det böneutropen som startade tidigt som fan över hela stan. Själv var jag bakfull och mådde tjyvtjockt efter flygresan till Tunisien. 


Sverige är ett land uppbyggd på kristen protestantisk grund och ska inte ge efter för islamistiska krav. Här i Sverige ser vi religionen som en privatsak, något som folk kan syssla med bakom hemmets fyra väggar. Själv mår jag fysiskt illa när jag ser muslimer som ligger på våra gräsmattor och ber till Allah. De som betraktar religion och politik som ett och samma bör ta sitt pick och pack och flytta från Sverige. Låt oss göra Sverige till en plats där muslimer känner sig ovälkomna.


Av Karsten - 14 mars 2018 22:39

Fejknyheter är inget nytt för Sverige, de förekom här hemma redan under det trettioåriga kriget i mitten av 1600-talet. Man överdrev de svenska segrarna och nämnde aldrig de svenska förlusterna. Man skrämde upp bönderna här hemma med de hemska katolikerna för att de snällt skulle betala sin skatt så att kungen, Gustav II Adolf skulle kunna fortsätta med sina härjningar i Tyskland. Tänk om de där korkade obildade journalisterna hade ägnat lite tid åt att studera historien istället för att ställa in sig hos PK-maffian. Själv litar jag mer på vad som står i Nya Tider och på Flashback än det dravel som skrivs i DN, SvD och SDS.

Av Karsten - 14 mars 2018 21:54

Vad fan ska vi bry oss om Vladimir Putin och hans affärer med skumma oligarker i Ryssland när vi har Björn Ulvaeus och kommunpolitiker som Harald Hjalmarsson (m) i Västervik? Vi har ju samma typ av korrupta politiker i Sverige som gör affärer med kändisar som Björn Ulvaeus. Bara en sådan sak som att Ulvaeus fick köpa den attraktiva tomten som värderades till 7,2 - 10 miljoner för 750 000 kronor av kommunen i Västervik. 

 

Man brukar säga att man ska sopa rent framför den egna dörren först. Vi har så djävla lätt att kasta skit på andra länders politiker när vi har samma skitstövlar här hemma. Sedan är det detta fjäskande för USA som pågått sedan 1950-talet ivrigt eggat av en präktig kommunistfobi. Inte för att jag har något till övers för kommunister och deras värdelösa planekonomi och kollektiva lösningar. Men å andra sidan så är socialdemokraterna inte mycket bättre, de ville likrikta hela Sverige.

 

Ska bli intressant och se om UG:s program om skurkarna i Västervik leder till några rättsliga åtgärder, förmodligen avskriver man ärendet i brist på bevis. Dessa politiker är experter på att klia varandras ryggar och hålla varandra bakom ryggen. Där håller de borgerliga ihop med socialisterna, då de vet att nästa gång är det de själva som håller på att bli avslöjade med fingrarna i syltburken.  Den där Björn Ulvaeus har jag aldrig kunnat med, tyckte han var en löjlig djävla fjant redan när han spelade med Hotenanny Singers.

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15
16
17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards