Alla inlägg under februari 2018

Av Karsten - 12 februari 2018 13:36

Förra veckan läste jag att forskare i Kina lyckats klona apor vilket får ses som ett genombrott då aporna delar våra gener med cirka 90 - 95 procent. I dagens Metro läser jag att forskare lyckats odla fram fullt utvecklade ägg i laboratorium. Från äggstocksvävnad har man tagit omogna ägg som man odlat fram till fullt utvecklade ägg redo för befruktning. Jag finner denna forskning skrämmande och kan inte låta bli att tänka på Aldous Huxleys dystopiska roman "Du nya sköna värld". I denna framtidsroman från 1932 har forskningen kommit så långt att man odlar fram människor i olika klasser i speciella behållare. Högst upp i rangskalan finns alfa plus människorna och längst ner epsilon varelser.


Genom att tillsätta olika kemikalier och på annat sätt manipulera med fostren under deras utveckling så kunde man styra utvecklingen till vilken typ av individ slutresultatet skulle bli. Fortsätter vi människor med denna genforskning kommer det säkert att i framtiden bli möjligt att klona fram individer med svaga egon som är följsamma för order utan att närmare ifrågasätta dem, en sorts moderna slavar. Låter vi ekonomisk profit styra synen på människor och leda forskningen inom genteknik och genmanipulation så kommer vi med största säkerhet att få den utveckling som Huxley spår om i sin roman.


Det finns rykten som gör gällande att man redan har klonat fram identiska människor i hemliga laboratorier, något som inte alls skulle förvåna mig. Utvecklingen i många västländer men även i Asien med en ökad sekularisering i kombination med genforskning utan etiska gränser gör att vi inom några årtionden kommer att kunna leka Gud. Tänk er en framtid där nationer odlar fram lydiga soldater med stark fysik och en svag vilja vilket gör dem mottagliga för att följa order. Utvecklingen och historien har lärt mig att det inte finns några begränsningar i människans ambitioner, hon är beredd att gå hur långt som helst i sin strävan att kontrollera och behärska naturen.

Av Karsten - 12 februari 2018 01:10

Hur kan en nation kalla sig demokratisk och påstå sig stå för frihet samtidigt som den låter en federal organisation som CIA verka? Innan CIA bildades fanns dess föregångare OSS (Organisation of Strategic Service) som leddes av Allen Dulles, en skum typ som bland annat förhandlade med SS-chefen Heinrich Himmler. När John F. Kennedy tillträdde som president 1960 så var en av hans första åtgärder att avskeda Allen Dulles, Kennedy hade också långtgående planer på att röja upp i träsket i Langley, CIA:s huvudkvarter. Jag är ganska övertygad om att CIA hade ett finger med i mordet på Kennedy bland annat för Kennedys vägran att sätta in flygstöd vid invasionen av Grisbukten på Kuba. Detta var en CIA operation där exilkubaner skulle störta Fidel Castro, en operation som blev ett stort fiasko för CIA. 


Få människor utom de som drabbats av CIA förstår vad det är för organisation, från början var intentionerna goda, man ville ha en underrättelseorganisation direkt underställd presidenten. Men på kort tid förvandlades CIA till en stat i staten med egen ekonomi och egna spelregler. Det blev istället med tiden presidenten som fick spela på CIA:s villkor. För att finansiera sina så kallade "black ops", operationer man med säkerhet visste att senaten inte skulle bevilja anslag till så skaffade man pengar genom narkotikasmuggling till USA. Enligt den cynism som präglade ledningen för CIA så var det mest svarta som använde heroin och andra droger så det spelade ingen roll för deras del att drogerna kom in i USA. 


Det var CIA:s lögner som fick FN att godkänna USA:s anfallskrig mot Irak 2003, USA:s utrikesminister Collin Powell satt i FN och ljög med CIA-chefen sittande snett bakom sig. CIA är USA:s motsvarighet till SS och Gestapo, samma hänsynslöshet och cynism präglar dem. Man har en egen agenda som går storkapitalets ärenden, man avsätter statschefer som i Chile. Man manipulerar och mutar ledare så att amerikanska företag får monopol på gruvdrift och oljeutvinning. IMF, CIA och det globala statslösa kapitalet har ingått en ohelig allians där man gynnar varandra. Iran Contras affären var en typisk CIA operation som gick snett och kom till allmänhetens kännedom och som ledde till senatsförhör. Det mest skrämmande är att den amerikanska administrationen saknar full kontroll över CIA och ingen vågar ge sig på dem, man vet ju hur det gick för Kennedy.


Skulle för övrigt inte förvåna mig om CIA var inblandad i mordet på Olof Palme då man såg Palme som en bromskloss i de globala planerna man hade för världen. Så fort Palme var röjd ur vägen så ansökte Ingvar Carlsson om medlemskap i EG det som var EU när vi blev medlemmar. CIA:s israeliska motsvarighet Mossad sattes upp och finansierades av finansimperiet Rothschild världens rikaste judar, så man förstår den täta koppling som finns mellan storkapitalet och underrättelsetjänsterna. Många aningslösa svenskar tror att CIA är något som verkar i en demokratisk och frihetstörstande anda, när det i själva verket är en statsfinansierad gangsterorganisation eller terrororganisation.

Av Karsten - 12 februari 2018 00:33

Vad är det för fel på att restaurera "Haus Der Kunst" i München i Tyskland som staden nu vill. Huset som ritades av arkitekten dr. Paul Troost och byggdes under nazisttiden och invigdes av Adolf Hitler. Huset står kvar och är i gott skick och representerar en del av den tyska historien, att låta det förfalla ändrar inte på historien och det som skett. Som vanligt är det judar som gapar och skriker att det är en skandal att restaurera huset. Med tanke på den inrikespolitik judarna för i Israel mot den palestinska befolkningen så har de förverkat sitt kapital av medlidande och ska bara hålla käft.


Problematiken är den samma som de aktivister som vill riva alla statyer som hyllar amerikanska Sydstatsgeneraler, man förändrar inget genom att riva hus eller ta bort statyer. Tvärtom tycker jag man ska återinstallera alla Leninstatyer i det gamla Östeuropa som en historisk påminnelse om den sovjetiska ockupationen. Varför inte ta steget full ut och sätta upp de gamla Stalinstatyerna som man tog bort under det sena 1950-talet. Vi förfasar oss över när talibaner och IS i sin religiösa nit och fanatism spränger och förstör fornlämningar men ser inga problem när vi själva vill sudda ut vår historia. 


Vad blir nästa steg, riva den olympiska stadion i Berlin som ritades av Hitlers favoritarkitekt Albert Speer? Själv tyckte jag det var barbari när man fyllde betong i Hitlers bunker med motiveringen att den kunde bli en vallfartsort för nynazister. Jag är övertygad om att man inom 100 år kommer att gräva fram den då det finns ett historiskt intresse av dessa platser. Tiden går och synen på det som hänt ändras. Se bara på alla gamla kyrkor där man försiktigt avlägsnat den vita kalkfärg som ikonoklasmens protestanter dolde de katolska väggmålningarna med, då man idag ser med ett helt annat intresse på denna konst och helt fjärmat sig från den religiösa syn som en gång fick folket att måla över den. 

Av Karsten - 11 februari 2018 23:39

Det är upp till oss väljare att få politikerna att ta frågan om massinvandringen på blodigt allvar, allt för länge har vi väljare accepterat att politikerna fört en låt gå politik när det gällt flyktinginvandringen till Sverige. Ta bara dessa afghanska unga män som helt saknar flyktingskäl men som åberopar en massa nonsens att de blir dödade om de skickas tillbaka till Afghanistan, många politiker köper dessa uppenbara lögner.

Det verkar bara vara Moderaterna och Sverigedemokraterna som tar invandringsfrågan på allvar och inser de långsiktiga konsekvenserna av den ansvarslösa politik den rödgröna regeringen har fört.


Det är mycket snack om att sjukvården och kampen mot kriminaliteten också är viktiga valfrågor, vad man inte säger eller vill säga är att båda dessa frågor hör samman med frågan om ett stopp för massinvandringen till Sverige. Massinvandringen slukar enorma summor pengar som skulle kunna läggas på sjukvård, polis och försvar. Sluta med det där lögnaktiga politiska snacket om att invandringen är en lönsam affär för Sverige, det är den största politiska lögnen som någonsin sjösatts i detta landet. För upp frågan om asylrätten och flyktinginvandringen som huvudfråga i valet, kräv av politikerna att de kräver samma sak som de danska socialdemokraterna, ett stopp för att söka asyl vid den svenska gränsen. Alla som tar sig till Sverige och åberopar asyl skickas till läger i Nordafrika där deras asylskäl utreds.


Ett totalstopp för all utomeuropeisk invandring av okvalificerad arbetskraft, ett stopp på den ekonomiska migrationen till Sverige. Vi har tillräckligt många välfärdsparasiter i landet redan som sitter ute i förorterna och lyfter bidrag. Vi har inte råd med detta, det är inte meningen att Sverige ska behöva låna pengar för att politiker vill driva en altruistisk flyktingpolitik. Det måste bli ett stopp på galenskaperna innan det är för sent. Frågan är om det inte redan är för sent? Om det inte är en etnisk rensning av Sverige som behövs?

Av Karsten - 11 februari 2018 21:28

Neurologer och psykiatrin börjar mer och mer inse sambandet mellan mikrovågstrålningen och dess påverkan på den mänskliga hjärnan och kroppen. Ju kortare våglängd på strålningen desto farligare är den, exempelvis är gammastrålning extremt kortvågig, det är den som bildas vid nukleära fissionsprocesser. Den snabbaste överföringen för mobiler är för närvarande G4 systemet som inom kort kommer att ersättas med G5 som är snabbare och kan överföra mer information till priset av att den är farligare än sina föregångare. Dagens mobiltelefoni arbetar med mikrovågor av samma slag som värmer din mat i mikrovågsugnen. 


Dagligen omges vi av denna strålning, speciellt om vi vistas i urbana miljöer, mobilmasterna sänder ut signaler som motas av mobilerna som i sin tur sänder ut samma typ av signal för att identifiera sig. Sedan människan uppfann elektriciteten eller rättare sagt upptäckte den och förstod dess natur har vi omgivit oss med fler och fler elektriskt drivna föremål och maskiner. Alla dessa genererar elektromagnetisk strålning som till viss del interfererar med våra egna kroppar och hjärnors elektriska nervimpulser. Exempelvis så utnyttjar vi detta vid mätningar av EEG och EKG, man fäster känsliga plattor på strategiska ställen på kroppen som registrerar dessa elektriska impulser och överför dem till vågor på ett papper.


Att tro att all den elektromagnetiska strålning som vi ständigt omger oss med inte skulle påverka kroppens egna elektrokemiska signaler är övermåttan naivt att tro. Mobil- och datorindustrin motarbetar alla rapporter om farligheten i strålningen från WiFi-routrar och mobilmaster, man hävdar att den är i stort sett ofarlig. Det är inte bara strålningen som är farlig hela digitaliseringen av samhället utgör en fara för det mänskliga intellektet. Eleverna i skolan blir dummare av att lära sig från att stirra i skärmar än av att lära sig genom att läsa i böcker. Detta har man fastslagit genom jämförande studier. Vi människor är som förblindade av den snabba utvecklingen inom informationsteknologin och vägrar se farorna med den.


Med tanke på politikernas flitiga användande av både smartphones och datorer så borde de statiskt sett tillhöra nationens dummaste vilket vi ofta får belägg för genom deras huvudlösa beslut. Se bara på deras blindhet inför faran att outsourca driften av statliga register med  känslig och hemlig information. De förstår inte själva sig på den teknik de använder eftersom de ger ej säkerhetsklassade tekniker tillgång till datasystemen. Skulle alla digitala system krascha skulle samhället i stort sett stanna av helt då det saknas analoga backup system. Det är hög tid att vakna upp ur den digitala dröm som Bill Gates,  Steve JobsMark ZuckerbergTimothy John Berners-Lee med flera skapade. Människan måste lära sig inse svagheterna och fallgroparna i de innovationer hon i sin hybris skapar. Förståelsen av materiens innersta byggstenar gav oss kärnvapen, något de flesta inser att vi kunde vara utan. 

Av Karsten - 11 februari 2018 18:48

I SVT:s nyheter hade man ett inslag om antalet terrorister i Sverige och det visade sig att Sverige per capita har Europas flesta radikaliserade islamister. Då SVT intervjuade en ansvarig från försvaret svarade denne att det var politikerna som var orsaken till att Sverige blivit ett tillhåll för radikaliserade islamister, detta på grund av att tog man upp frågan så blev man anklagad för rasism. I resten av Europa har man inte denna skruvade syn på islam och terrorism där är det inte liktydigt med rasism att utpeka radikaliserade islamister.   


Europas radikala islamister har vetat att Sverige var en bra plats att förlägga sina baser på då de fick vara ifred från myndigheterna tack vare politikernas rasismfobi och blåögdhet. Det är först nu man börjat tala om problemet mycket tack vare Akilovs terrordåd på Drottninggatan i Stockholm, men fortfarande finns det politiker som tycker att polisen ska låta islamister vara ifred. Vänstern och Miljöpartiet har en väldigt egendomlig syn på rasism och terrorism.


Av Karsten - 10 februari 2018 21:11

Sjukvården gnäller om att de har för få blodgivare, det saknas blod. Det är väl inga problem, tvinga alla dessa asylsökande att lämna blod, det är det minsta bidraget de kan ge för den luxuösa tillvaro svenska staten bjuder på. Tappa dem på blod minst en gång i månaden så har sjukvården det blod den behöver, givetvis får man ju testa blodet för okända tropiska sjukdomar och liknade. Det borde vara obligatoriskt att alla asylsökande lämnar blod till den svenska sjukvården, behövs det en njure så kan de gott bidra med en sådan också.


Sluta dalat och klema bort dessa ekonomiska lycksökare, bara ett fåtal har flyktingskäl enligt FN:s definition. Köpa insatslägenheter för miljoner går bra men tvinga dem att donera blod då kränker man deras personliga integritet. Vad fan är det för blindstyren som styr detta landet? Man böjer sig för deras krav men ställer inga motkrav. Sätt er ner och räkna på vad det kommer att kosta att låta alla dessa afghaner läsa in gymnasiekompetens och vad kostnaden blir om man sedan låter dem stanna och ta hit sina familjer. På varje ensamkommande kommer det att gå minst fyra fem anhöriga om man räknar lågt, i värsta fall kommer det tio tolv stycken. 


Hoppas väljarna visar sitt missnöje med den svenska snällheten vid valet i höst och ser till att rensa riksdagen på alla dessa flyktingkramare och snyftande kärringar.

Av Karsten - 9 februari 2018 18:16

Har funderat lite kring de här helikoptrarna som svenska försvaret har köpt in, de som kostar 200 000 kronor i timmen att flyga. Det är lika mycket som många pensionärer har i årsinkomst, är det riktigt klokt? Finns det inte viktigare saker att lägga skattepengarna på än inköp av 18 stycken högteknologiska helikoptrar som är så dyra att flyga så man redan nu funderar på att stoppa dem i malpåse? Något har spårat ur i det svenska samhället, man gör prioriteringar som är oförsvarliga.


Som detta att överösa de ensamkommande "flykting" barnen med lyx som spelplattformar och dyra smartphone samt att de får bo i familjehem till enorma kostnader. Sätt dem i husvagnar som man gör med andra flyktingar och använd pengarna till att ge de som byggt upp välfärden en rimlig pension. Varför ska dessa små parasiter från Afghanistan ha dyra Adidas eller Nike skor och dyra märkesjeans? 


Den styrande makteliten i samarbete med medias vänstervridna journalister har styrt skutan Sverige i helt fel riktning. Man premierar dem som aldrig betalt in en enda skattekrona på bekostnad av dem som slitit i hela sitt liv. Enligt den nyligen avlidne professor Hans Rossling så kostar den svenska flyktingmottagningen årligen lika mycket som FN:s hela flyktingbudget. Detta får en att fundera på vad som rör sig i skallen på den svenska makteliten, eller står det helt still? De kanske saknar hjärna och empati för det egna folket? 

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22
23
24 25
26 27 28
<<< Februari 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards